GSC Haber Kulübümüzden Açıklama: "Galatasaray'ı bu oyunlarla durduramazsınız!"

Hiç bir yaptırımı olmayan boş beleş açıklama. Adamın düdüğünü astırabiliyor musun asıl mesele bu.

Sen de inanmıyorsan ben bayrak almaya çıkıyorum teşekkürler
Yahu mübarek geçen sefer almadın mı

Bu saate bayrak mı bırakılır

Benim geçen sezon ilk işim bayrak almak oldu hem büyük hem küçük

Ufacık bayrağa 400 TL verdik aq

Olsun GS'ımızın canı sağolsun dedik

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha bu iş bittikten sonra anlamı yok.Arasira böyle aciz maç oynuyoruz onda da yenilince bitiyor zaten.Fbye bir mac yardımı kesmedikleri sürece bitti artık bu iş.Bizim öndeki maçlardan ziyade fbye puan kaybettirilmesi lazım anca öyle telafi olur

Yahu mübarek geçen sefer almadın mı

Bu saate bayrak mı bırakılır

Benim geçen sezon ilk işim bayrak almak oldu hem büyük hem küçük

Ufacık bayrağa 400 TL verdik aq

Olsun GS'ımızın canı sağolsun dedik

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Annem taşınırken kaybetti üstad nakliyeciler fanatik Galatasaraylıydi günahlarına girmeyeyim

Santraforsuz fenere 8 puandan şampiyonluk verdiniz, hala yok durduramazsınız falan diyorsunuz. Gidin işinize ya, kepazeler. Fb'li olduğunu bu maçtan sonra mı öğrendiniz bu hakemin, maçtan önce neredeydiniz? Kulübün itibarını gücünü iki paralık ettiniz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala pasaportu farketmez diyor, hala.. Bu maçtan sonra bile. Artık yönetimin de Okan'ın hiçbir şeyden haberi olmadığına inanmaya başladım. VAR hakemini tanımıyorum diyor, Ts Fb maçında yaptığı katliamdan bile haberi yok.
Gerçekten şaka gibi, çok pis küfür hak ediyor okan efendi. Yahu uzaydamı yaşıyorsun be adam sen? Yada elinizden bi halt gelmiyor saf rolümü yapıyorsun?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursunda sucukcularin liderleride ayni yere hizmet ediyor ,bir kere bile istifa lafı duydunuzmu ultrasllandan ,arka planda dursunda sucukcularda haciosman da ayni yere hizmet ediyor

Ortalık tetikçi dolu bunu ipe dizseler ne olur

2 saat oldu maç biteli hâlâ sinirim geçmedi. Biz iyi oynarız kötü oynarız ama bu nedir ya? Her maç var da operasyon çekiyorlar. Bir eglencemiz.var onun da içini ediyorlar.

Açıklama komedi. TV karşısına çıkıp açıklama yapmaya korkan adamlar Bizim hakkımızı arayamaz.

Her maç golümüzu iptal etmek için uğraşıyorlar, rakibe penaltı veriyorlar. Nasıl mücadele edeceksin bu yapıyla?

Benim hiç umudum kalmadı.

Durduruyorlar işte daha ne olsun, İki tane ofsayt icat edilen golle 2 mağlubiyet aldık. Kocaeli'de minimum 1 burada ise 3 puan gitti. Hiçte bir değişim olduğu yok, İnönü'de veya Trabzon'da gol atarsak 5 dakika öncesini bile incelerler faul yada ofsayt uydurmak için.

Sizin türk futbol marka değerinize sokayım utanmaz arlanmazlar.
Siz İstifa diyemecek kadar utanmazsınız.Sizin o hacıosman denen şerefsizden farkınız yok.
Alayınız defolup gideceksiniz.
Yabancı hakem ve varı dile getiremeyecek kadarda samimiyetsiiz Galatasaraylılıkla alakası olmayan insanlarsınız.

1500 açıklamadır aynı şeyi söylüyorum

Bu açıklamaları hiçbir şekilde paylaşmayacaksın,yorumlamayacaksın

Ki hiçbir bi boka yaramadığını,gaz da almadığını anlasınlar ve yapmasınlar

Geri
Üst Alt