Kulübümüzden Açıklama: İbrahim Hacıosmanoğlu İSTİFA!

yayın devam ederken açıklama yapmamız kötü oldu

daha da ileri gidiyor canlı yayında şu an

hakemlerin etkilenmeme ihtimali yok maalesef

bir daha ve son kez söylüyorum

şampiyonluk şansımız bugun itibariyle kalmadı maalesef
Fenerbahçeli olarak haklisin

Dursun baskani tehdit ediyor yaw sen kimsin sahte kabadayi?

Amaç taraftarı kenetleyip bunların da ayarını bozmaktı. İlk dakikadan hedeften vuruldu ve kabadayı alanen kulüp başkanını tehdit etti.

Bu iş yarından sonra istifa değil tehdit üzerinden yürüyecek ve o istifa da gerçekleşmiş olacak.

Merak etmeyin bu gece ben ne yaptım diye araya siyasileri sokacak bu adam.
Dursun Özbek zaten haftalardır kendisine ulaşmaya çalışan bu zat tarafından gelen aramalara karşılık verilmemiş.

Afkurma Ibrahim göreve gelmeden önce yalı çocuklarını tokatlıyordun. Ne oldu elini mabadına mı soktular? Sen Dursun başkanın en fazla büllüklerine üflersin. Defolup gideceksin o koltuktan.

Amaç taraftarı kenetleyip bunların da ayarını bozmaktı. İlk dakikadan hedeften vuruldu ve kabadayı alanen kulüp başkanını tehdit etti.

Bu iş yarından sonra istifa değil tehdit üzerinden yürüyecek ve o istifa da gerçekleşmiş olacak.

Merak etmeyin bu gece ben ne yaptım diye araya siyasileri sokacak bu adam.
Dursun Özbek zaten haftalardır kendisine ulaşmaya çalışan bu zat tarafından gelen aramalara karşılık verilmemiş.
bencede buna bir ayar gelecek siyasi taraftan yada millet ekonomi filan konuşmasın ne guzel futbol kaos konuşsun deyip sessiz kalacaklar birsüre daha bu da ihtimal
bizim bundan sonrki adımlarımızla alakalı bence olacak şeyler eger sessiz kalmamaya devam edersek tüm camia olarak
bu herifin işi zor cünkü herif aynen koç gibi düşünmeden konusuyor neler dedigini muhtemelen farkında bile degildi

Hakemler de iyice baski altına alındı. Fener aleyhine hata yapanın ipini keserim Galatasaray lehine hata yapanın ipini daha sert keserim diyor herif aleni şekilde.

Hakemler de iyice baski altına alındı. Fener aleyhine hata yapanın ipini keserim Galatasaray lehine hata yapanın ipini daha sert keserim diyor herif aleni şekilde.
Resmen maçlar bu düstura göre yönetiliyor.

Fbli bir oyuncunun ceza sahasında kendini bırakması yetiyor. Emin olmasalar bile TEREDDÜTSÜZ çalıyorlar bak VAR'a bile bırakmadan. Ne olur ne olmaz diye.

Bizde ise çok net olması lazım hatta o da yetmiyor çoğu zaman. Örneğin, Yusuf Demir'in boynu kırılıyordu resmen, VAR ile zorla verdiler kırmızıyı.

Abi adam o kadar boş ki yapı diyor. Sanki yapıyı biz diyoruz. Daha kimin neyi dediği hakkında bir ilişki ağı kapasitesi yok. Gelmiş laf çakmaya çalışıyor bize.

dursun ozbek baskanimizin ciktigi yayin kanimca tarihi bir yayindi .
yilin en carpici yayinidir zannimca . her anlamda kamuoyunu da oldukca aydinlatan bir yayindi . anlatilmak istenilenlere dair -ozellikle ilk 50 dakika net bold nuanslarla bezeli idi .

bu son aciklama dahil , yazili olarak kulubumuzun yaptigi aciklamalar da yerli yerinde idi bencede .

. kenetlenin baska galatasaray yok .

saygi ve selamlar .

IMG_20241206_040520.jpg

Yapay zekadan duruma uygun bir görsel rica ettim, bunu çizdi. Ortadaki top hacı usman aga

o iş öyle olmuyor senin ki düz mantık
şimdi olay dengelenecek

tam bir katliam vardı fb lehine

o duracak artık

alenen yapamayacaklar daha

hepsinin koltuğu sallandı
uyarı gelir :)

şimdi bu saatden sonra otur fblilerin ağlamasını izle ;)

IMG_20241206_040954.jpg
Bu da diğer naçizane calismasi

Geri
Üst Alt