GSC Haber Kulübümüzden Açıklama: “Kocaelispor maçında deplasman tribünündeki büfelerin kapatıldığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır”

Melih Akan

Berlin Panteri
"Galatasaray-Kocaelispor maçında deplasman tribünündeki büfelerin kapatıldığı ve hizmet vermediğine dair ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Saat 17.00 itibariyle 2 büfe açılmış olup, sonrasında daha maç başlamadan Kocaeli taraftarının fiziksel saldırısı gerçekleşmiş ve büfelerde ciddi anlamda maddi hasar meydana gelmiştir. Kepenkler kırılmış, ızgara ve tost makineleri kullanılamaz hale gelmiştir. Bunun üzerine polis olaya müdahale etmiş, büfeler geçici olarak kapatılmıştır. Gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra, bir büfe hizmet vermeye devam etmiş, diğer büfe kullanılamayacak hale geldiği için maalesef kapalı kalmıştır. Ayrıca, tribündeki koltuklar, tuvaletlerdeki lavabo ve kabin kapılarına da ciddi şekilde hasar verilmiştir."

Ali koç mu yönetiyor bu kulübü ya sıçarım yapacağınız işe

Moderatör tarafında düzenlendi:
1776094891191.webp

Oğlum bunlar kocaeliyi KoçAli sanıyor olabilir mi? Bu kadar münakaşadan sonra bunu ciddi düşünüyorum

Skandal açıklamalar. Yönetim böyle yaparsa hoca da aynı seviyede devam eder. Hepiniz sezon sonu defolun

Abi biz niye bunlara bu kadar kurulduk
Besiktasmiyiz biz ya hâlâ açıklama yapılıyor

gereksiz bir açıklama, hocanızla birlikte erkeklik yaptınız ve patladınız taraftar olarak da takım olarak da hakkınızdan geldiler işinize bakın artık

ayrıca dün statta ilk defa gerçek bi deplasman tribünü gördüm ben türkiye'de, 3 büyükler göztepe falan hepsi hikaye helal olsun kocaeli taraftarına maçın yıldızı onlardı

bizim tribün 22/23'ten sonra panayıra döndü zaten, cl maçlarında yine iyiydi en azından ama bi silkelenme şart

Bu masrafları tost mskinesini falan tespit ettitip rakip takımdan tahsil edersin de giden puanları nasıl geri alacaksınız ey yönetimmmm

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt