- 17 Ağustos 2009
- 41.894
- 30.279
- 3.448
Saha dışı paylaşım mı yapılmış? Aynısını Fener yapsa ben rahatsız olmazdım. Medeni bir paylaşımdı.Gereksiz
Böyle şeyler karmaya giriyo 6 puana karşılık yapılan paylaşım vs sonra patlar bi yerimizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saha dışı paylaşım mı yapılmış? Aynısını Fener yapsa ben rahatsız olmazdım. Medeni bir paylaşımdı.Gereksiz
Böyle şeyler karmaya giriyo 6 puana karşılık yapılan paylaşım vs sonra patlar bi yerimizde
neyin karmasına giriyor biz haksız bişey elde etsek bunun karması olurda paylasımla ne alakaGereksiz
trabzon maçı olmasa yapıştırırlardı cevabı bence, bizimkiler şuan maça hazırlanıyor polemiğe girmek istemiyorlar. maç bitsin ondan sonra gereken yapılır diye düşünüyorumNokta atışı yapamıyolar hiç atılan twitler özensiz ve kalitesiz
Şu durumla ilgili benzer minvalde çok daha güzel ve kaliteli bi paylaşım yapılabilirdi
sacma sapan bombos aciklama!
camiayi bokluyorlar!
bir macda hakem faciasina yakalanirsak tikarlar o kulakligi sana!!!!!!
hakem hatası olmayan macımız yok kisacma sapan bombos aciklama!
camiayi bokluyorlar!
bir macda hakem faciasina yakalanirsak tikarlar o kulakligi sana!!!!!!
hakem hatası olmayan macımız yok ki
bu durumda fener bizle hareket etse tffye karşı agresif oluruzda suan fbye karsı agresif olmak bizim icin trabzon macını riske atıyoralanya maci gibi bir mac olursa o kulaklik emojisini yedirirler adama!
tam agresif olmanin zamaniydi
biraz ileri goruslu olun
cok buyuk firsat vardi nelson pozisyonunu tam 90 cakmaya!
Twitter adminimiz fbli galiba ayıkamıyo hiçbir durumu mizahı inceyi tepkiyiAdamlar iftira atıyor niye sessiz kalıyoruz anlamadım.
İçlerinden geçeceksin şerefsizlerin.
Penaltılarla lider olduğumuzu iddia eden tüylülere ayar oldum. Ligin en az penaltı atan takımları arasındayız.
Biz gulmeyek mi bu espriye bir tek h-cu mu gülsün:[