Kulübümüzden Açıklama: "Lütfen onlara karşı kulaklığımızı takalım ve sadece hedefimize odaklanalım!"

açıklama yapılsa dün yapılırdı sallamıyorum modundayız halen

Nokta atışı yapamıyolar hiç atılan twitler özensiz ve kalitesiz

Şu durumla ilgili benzer minvalde çok daha güzel ve kaliteli bi paylaşım yapılabilirdi
trabzon maçı olmasa yapıştırırlardı cevabı bence, bizimkiler şuan maça hazırlanıyor polemiğe girmek istemiyorlar. maç bitsin ondan sonra gereken yapılır diye düşünüyorum

Yahu muhatap alıp konuyu evirip çevirmeye ne gerek var, bizim olayımız pazar günkü maçımız o kadar. Onlar rüzgar dövmeye devam etsin o düşman bu düşman...

Resmi hesaptan penaltı sayılarını ya da hakem hatalarını paylaşsan ne olacak herkes neyin ne olduğunu bilmiyor mu ona rağmen bu ortam var öyle çamur tipler ki bir şey desen daha fazla üstüne yapışırlar.

bjk'yle fb'nin yaptığının tersni yapıyoruz işte. tarihin bizi bu savaşlarda %90 oranında galip çıkardığı düşünülürse heralde doğru olanı bizim kulüp yapıyordur. taraftar kafasıyla ülke de yönetilmiyo, kulüp de en nihayetinde yoksa sonuçlarını futboldan da önemli yerlerde uzun süredir tecrübe ediyoruz.

ha bana kalsa stepnetaş'tan girer, ifb'den çıkardım, o zaman da 40 yılda 1 şampiyonluk kazanan trabzon'dan farklı olmazdık galiba.

alanya maci gibi bir mac olursa o kulaklik emojisini yedirirler adama!

tam agresif olmanin zamaniydi

biraz ileri goruslu olun

cok buyuk firsat vardi nelson pozisyonunu tam 90 cakmaya!
bu durumda fener bizle hareket etse tffye karşı agresif oluruzda suan fbye karsı agresif olmak bizim icin trabzon macını riske atıyor

galatasaray-fatih-terim.gif

Adamlar iftira atıyor niye sessiz kalıyoruz anlamadım.

İçlerinden geçeceksin şerefsizlerin.

Penaltılarla lider olduğumuzu iddia eden tüylülere ayar oldum. Ligin en az penaltı atan takımları arasındayız.
Twitter adminimiz fbli galiba ayıkamıyo hiçbir durumu mizahı inceyi tepkiyi

Penaltı diyolar yapıştır cevabı yok,adamlar düello diyolar karşılık yok,sivas maçındaki nelsonun pozisyonunu göster ses kes o yok,bugün ali koçun geçen ali palabıyık niye görev almıyo açıklaması ifşa oldu ordan yürüyebilirdik o da yok,toreyranın yüzüyle topa müdahalesinin aynısını melo yapmış başka gsli hesaplar hemen paylaştı etkileşime soktu bizimki gün devir daim oldu anca paylaşıyo ki başka bir alemde en güzel halinle diyo videoda şarkı videoda yok

Kudurtmalı twitede gerek yok herkes şampiyon olmuşuz gibi davranıyo ts maçında doğranınca çıkmadığın düellonun,gole çevirmediğin asistlerin,attığın kulaklıklı twitlerin neremizde patlayacağı malum daha 15 hafta var

Geri
Üst Alt