Kulübümüzden Açıklama: "Lütfen onlara karşı kulaklığımızı takalım ve sadece hedefimize odaklanalım!"

Bence açıklama gelecek ya. bu avellerin divan toplantısı mı ne var orada devam edecekler konuşmaya son sözü biz söyleyeceğiz.

Fener'e laf ediyoruzda bizim aciklamada tam ergence böyle şeyler olacaksa hiç konuşma daha iyi
Adamlar sana hakaret ediyor herturlu iftirayı atıyor Yarabbi Şükür diyor bizimkiler
Algıyı kırma böyle Super Mario ergenligi aciklamalariyla olmaz

Konya’da açıklama yapmış. Yine millet birbirine girdi, biz aradan devam. 118 yıllık tarihimizin en önemli maçına çıkıyoruz, ardından da 1-2 transfer işimiz var.

#KONSANTRASYON

2 gün sonra maç var bence şuan maça konsantre olmanın zamanı, amaçları zaten konsantrasyon bozmak. zamanı gelince hesaplaşırız zaten
abi twitterdan 1-2 paragraf bişey paylaşacaksın altı üstü, ne konsantrasyon bozması?

herifler dümdüz iftira atıyor, çamur at izi kalsın takılıyolar. kaldı ki elimizde bu köpekleri yerin dibine sokacak onlarca done var.

bize yapılan haksızlığın karşısında kulaklığı takıp susarak mı adalet arayacağız? saçma sapan bir paylaşım, yapılmasa çok daha iyiymiş.

bu algılarla 1-2 maç daha katletsinler bizi göreceğim bu kulaklık takıp susma işini.

Hep aynı senaryo ya. Önce takımlarına, hocalarına, ali koça saydırıyorlar. Sonra bi maçta hakemi göze alıp cıngar çıkarıyorlar sezon bitince yeniden takıma, hocaya, ali koça. 😁

Kim ne derse desin bunlara en güzel cevabı Ünal aysal başkan vermişti ve herifler kudurmakla kaldı tek birşey diyemediler adam CNN canlı bağlanıp sikeci dedi daha ötesi yok
Bu ülkede hırsıza hırsız denmedigi için hırsız soymaya devam ediyor

Bjk Fb hattinda uzun zaman sonra gerilim basladi, Koc Holding kallavi bir sponsorlukla gelmezse Bjk Kadikoy'de aci aci saplar diyorum. Senol Hoca bordo-mavi kravati ve yapacagi showlarla tribundeki orklari sahaya indirir.

Twitter adminimiz fbli galiba ayıkamıyo hiçbir durumu mizahı inceyi tepkiyi

Penaltı diyolar yapıştır cevabı yok,adamlar düello diyolar karşılık yok,sivas maçındaki nelsonun pozisyonunu göster ses kes o yok,bugün ali koçun geçen ali palabıyık niye görev almıyo açıklaması ifşa oldu ordan yürüyebilirdik o da yok,toreyranın yüzüyle topa müdahalesinin aynısını melo yapmış başka gsli hesaplar hemen paylaştı etkileşime soktu bizimki gün devir daim oldu anca paylaşıyo ki başka bir alemde en güzel halinle diyo videoda şarkı videoda yok

Kudurtmalı twitede gerek yok herkes şampiyon olmuşuz gibi davranıyo ts maçında doğranınca çıkmadığın düellonun,gole çevirmediğin asistlerin,attığın kulaklıklı twitlerin neremizde patlayacağı malum daha 15 hafta var

Düşündüğüm her şeyi yazmışsınız.

Bu ülkede sessiz kalanın üzerinden geçerler. Puan farkı sadece altı. İki tane Ali Palabıyık gönderip içimizden geçerler kulaklığı monte ederler.

Şampiyon olmadan şampiyon olmuşuz gibi davranıyoruz bu TFF MHK bırakır mı bizimle uğraşmayı? Hemen açıklama yapıp bunların ne mal olduğunu yüzlerine vuracaksın.

Ünlü bir Galatasaray büyüğünün dediği gibi "Sicil parayla, nüfusla, reklamla doldurulamaz" deselermiş koçumsuya.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Adamlar iftira atıyor niye sessiz kalıyoruz anlamadım.

İçlerinden geçeceksin şerefsizlerin.

Penaltılarla lider olduğumuzu iddia eden tüylülere ayar oldum. Ligin en az penaltı atan takımları arasındayız.

Türkiye'de açıklama sadece başarısız yönetim ve teknik direktörlerin kendi taraftarının gazını almasına yarar. Geçmişte açıklama yapıldı da ne oldu. Gereksiz gerginlik en fazla lider takıma zarar verir.

Kim ne derse desin bunlara en güzel cevabı Ünal aysal başkan vermişti ve herifler kudurmakla kaldı tek birşey diyemediler adam CNN canlı bağlanıp sikeci dedi daha ötesi yok
Bu ülkede hırsıza hırsız denmedigi için hırsız soymaya devam ediyor
Son cümle bana birini hatırlattı.

Bazı arkadaşlar fener yönetimi tarzı yönetimleri böyle sapla kafalı açıklamaları seviyor gibi. Bizim hakem hataları konusunda muhattapımız Fener veya Bjk değil ki. Direk TFF ve MHK. Ki yendiğimiz halde Antalya maçı yenilen gol ofsayt, Ümraniye maçı ilk yarıda Oliveira'ya yapılan net kırmızı bunları adaleti sağlaması gereken yerlere hesap sorulmalı. Bu tarz açıklamaları daha önce Aziz sonra son 4-5 yıldır Ali Koç bir ara da biz yaptık ama bu tarz açıklamaların yaradığını hiç göremedim ben tam tersi bu tarz açıklamalarla futbolda sürekli geri gitti. Bu yüzden FB- Bjk'ye cevap tarzı bir açıklamaya gerek yok. Bize yapılan hatalarda hakkımızı savunmada gidilecek merci ve tepki koyulacak yer belli.

Bjk Fb hattinda uzun zaman sonra gerilim basladi, Koc Holding kallavi bir sponsorlukla gelmezse Bjk Kadikoy'de aci aci saplar diyorum. Senol Hoca bordo-mavi kravati ve yapacagi showlarla tribundeki orklari sahaya indirir.
Lutfen Sayin Unal, onlar sahaya inmezler. Sadece fetocu polisler cocuklarin ustune biber gazi attigi zaman nefes alamadiklari icin inerler. O sirada saha icinde ellerine sandalye gecerse kenara dogru atarlar. Benzinlikteki polis arabasinin lastigi patladigi icin yan cevirip degistirilmesine yardim ederler. Ama onlar asla sahaya inmezler..

Geri
Üst Alt