Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
İyice ayağa düştü futbol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde bir başarısızlık yokki gaz alma olsun hakkını arama ,hakkını koruma varTürkiye'de açıklama sadece başarısız yönetim ve teknik direktörlerin kendi taraftarının gazını almasına yarar. Geçmişte açıklama yapıldı da ne oldu. Gereksiz gerginlik en fazla lider takıma zarar verir.
Bazı arkadaşlar fener yönetimi tarzı yönetimleri böyle sapla kafalı açıklamaları seviyor gibi. Bizim hakem hataları konusunda muhattapımız Fener veya Bjk değil ki. Direk TFF ve MHK. Ki yendiğimiz halde Antalya maçı yenilen gol ofsayt, Ümraniye maçı ilk yarıda Oliveira'ya yapılan net kırmızı bunları adaleti sağlaması gereken yerlere hesap sorulmalı. Bu tarz açıklamaları daha önce Aziz sonra son 4-5 yıldır Ali Koç bir ara da biz yaptık ama bu tarz açıklamaların yaradığını hiç göremedim ben tam tersi bu tarz açıklamalarla futbolda sürekli geri gitti. Bu yüzden FB- Bjk'ye cevap tarzı bir açıklamaya gerek yok. Bize yapılan hatalarda hakkımızı savunmada gidilecek merci ve tepki koyulacak yer belli.
Kadir İnanır-Tarık Akan gibi bir kariyer yapma şansı pek olmazdı sanki?!..ft hoca aktör olacakmıs yanlıslıkla topcu olmus
bu jest mimikle oscara oynarKadir İnanır-Tarık Akan gibi bir kariyer yapma şansı pek olmazdı sanki?!..
Dün yapılan paylaşım da gereksiz hatta bu paylaşım da gereksiz. Herhangi bir paylaşıma gerek yoktu. Şimdi cevap ver sonra o gene iftira atsın sen cevap ver bunun sonu yok ki. Kendin demişsin işte aynı hakemin bizi sahada katlettiğini zaten bu herkesçe bilinen bir şey o zaman bunun için yapmışsın açıklamanı. Bu dediğin zaten Fener yönetiminin ne kadar trajikomik davrandığını gösteriyor. Sen cevap ver verme onlar yapacak o algıyı onlar algıyı yaptıkları açıklamalarla değil paralı kalemlerle yapıyor. Geçen senelerde de yaptılar ve biz ne zaman saha dışına çıksak kaybettik benim demeye çalıştığım bu tabi ki yönetim takımın hakkını savunacak lakin bunu Fb-Bjk ile atışarak değil gerekli merciinde yapmalı benim düşüncem.ne alaka hocam? bana kalsa dün olan 6 puan paylaşımı da yanlıştı. gereksiz yani.
biri sana iftira atınca, yapmadığın şeyleri yapmış gibi anlatınca kulaklığı takıp şarkı mı dinliyorsun?
daha 1 ay önce bizi sahada katleden hakeme düdük astırmaya çalıştığımızda bu it sürüsü palabıyığa arka çıkmadı mı? kaldı ki bu durum 2 kişiyi ilgilendirmiyor, direk algıyla kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar.
Karakter oyunculuğu Dünya sinemasında önemlidir ama bizde figüran seviyesinde itibar görmüştür hep, maalesef...bu jest mimikle oscara oynar
Ya tam ortalar efsane, haklı biziz. Adamlar haftalardır kollanıyor. Sen ilk 10 hafta doğrandın. O zaman alay edenlere ilahi adalet ali palabiyik belası vermiş. Bu açıklama ne. Ali Koçun " hakemler insan hata yapabilir" videosunu versen sırf bile daha iyidi. Bu nasıl açıklama.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi