Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 14.398
- 14.215
- 2.463
Paylaşım yapmasaydınız daha iyiydi. Bomboş bir içerik olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim sosyal medya düzgün yönetilmiyor.
Ali palabıyık’ın ağzımıza sıçtığı anları Ali Koç’un Ali palabıyık niye maç almıyor dediği anlarla birleştirip sosyal medyaya sal.
Adamın bir daha insan içine çıkacak yüzü kalmazdı.
Kulaklıkmış neyin kulaklığı?
Aynen tam fırsat var. 2 gündür atmadık iftira kalmamış. Tüm tr birleşmiş alayına sokacaksın. Malzeme desen kamyonla var. Ahh bee oturdu içime
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hacı cevap verilsin mi verilmesin mi ben seni bi anlayamadımKesinlikle yanlış bir açıklama. Ne mal olduklarını yüzüne vuracaksın bunların hazır eline fırsat geçmişken.
hacı cevap verilsin mi verilmesin mi ben seni bi anlayamadım
bunu dersek dün ki macta fbyi aklamıs hakemi kötülemis oluyoruz adananın neden hakkına girelim?Kimse sorumlusu görevine son verirdim. Bu kadar yanlış bir açıklama olamaz...
Biz demiştik.... yazsan yetecek yerde çocukça işlere giriyoruz...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
goy goya gerek yok. herkes saldırorken hakkını savunmalısın..
Laf dalasi fln olsa hani derim tamam yapma gec, ama tinerci adiler resmen bizim hakem sayesinde lider oldugumuzu ima etmemis, acik acik yazmis. Yahu bunu okuyan yönetici niye böyle dandik cevap verir? Baslicam artik bu kus beyinli jimnastikcilere, hayatlarindaki tek basari sacma sapan amigoluk yapmak
Aynen öyle renktas, resmen midem bulandi bonzaici lerdenÜstüne üstlük penaltılarla olduğumuzu iddia etmiş. Ligde 20 maçta 2 penaltı golümüz var. Yalan yani tamamen. Böyle şerefsizlik yapan bir rakibe onun anladığı dilden cevap vereceksin.