GSC Haber Kulübümüzden Açıklama: ”Osimhen, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçirmiştir”

Fb maçından önce dönmesi zor ts deplasmanı formsuz olsalar da göztepe deplasmanı bize bilenip çelme takma gayretindeki selçuk inanlı Kocaeli ve volkan demirel ile 5 li 6 lı defans oynayacak gençlerbirligi maçları var osimhensiz her maç puan kaybı adayı bitik icardi ile Allah yardımcımız olsun

Saglik olsun. Futbolda bunlar var. Uzun zamandir sakat vermiyorduk nazar degdi. İcardi var sonucta. Bu surecte gerekeni yapacaktir. Forvetsiz takimmiyiz lan biz.

o hakemlerini de üst üste koyucaz artık haftada 1 maç lige odaklandık. 3 senedir marttan sonra takımın nasıl bi galibiyet yüzdesi yakaladığını biliyoruz.rahatım renktaş.her maçı kazanacağız
Ts'nin, göztepe'nin ve samsun'un sadece isimleri var. Ben de onları yeneriz diye düşünüyorum.

fenerden korkmanin anlami yok. o maca kadar ki maclari alalim yeter

o hakemlerini de üst üste koyucaz artık haftada 1 maç lige odaklandık. 3 senedir marttan sonra takımın nasıl bi galibiyet yüzdesi yakaladığını biliyoruz.rahatım renktaş.her maçı kazanacağız
4 b 4 galibiyet yetiyor zaten

Dönüş süresi bizim alacağımız puanlara göre değişir. İyi gidersek riske atmazlar fener maçına kadar

Kötü gidersek 3 maç sonra bile atarlar sahaya bi şekilde

Fener maçı diyoruz da fener maçına kadar icardi ve barışla işler yolunda giderse. Sırf o gün geldi diye osimhen in oynaması çok zor. İşler kötü giderse de osimhen gelmiş gelmemiş ne yazar? Acilen bu mevzudan uzaklaşıp takım mevcut haliyle konsantre olmalı. Sadece iki galibiyet kaldı Göztepe ve trabzonu yenersek tüm rakipler kupayı bize kendi elleriyle verip ligi bırakacak. Herkes iki maçtaki puan kayıplarına odaklandı. Bu takım "gerçekten" bir oyuncuya bağımlıysa bedelini ağır öder

Baris olsa 2 mac sonra oynardı ,osi temkinli adam fener macina hazir olsun yeter

Fb maçına yetişeceğini düşünüyorum. Geçmiş olsun güçlü bir şekilde tekrar sahalarda görelim kendisini.

Bizim icin kötü haber evet ama sezon basinda oldugu gibi osimhen’siz düzene alismaliyiz cözüm üretmeliyiz

Baris alper cok iyi isler yapti sezon basinda ama daha sonra transfer süreci falan derken geriledi performansi

Yine ayni sekilde bir cözüm üretmeliyiz cünkü icardi ile olmuyor ayni seyleri tekrarlamaya gerek yok

fb maçına kadar şampiyonluk kesinlik kazanırsa bu sezon kalan maçlara çıkmaz belki son maç sembolik olarak son 10 dakika oyuna girer.

Geri
Üst Alt