Hakem kalitemiz cok kotu kendini ispatlamis yabanci hakemlere acigiz tabii ki diyeceksin.

Ali koca 5 dkligina okan buruk olacaksin tek cumlelik hakkin var desen muhtemelen Turk hakemlerini overdi kullanmak icin

Bu hakemler ve VAR hakemleri hakkında her biri için savcılığa suç duyurusunda bulunulmalı. Soru sormaktan ziyade çok bariz pozisyonların videolarının kenarlarına hakemlerin isim ve fotoğrafları eklenerek teşhir edilmeli. İnsan içine çıkamayacak duruma getirilmeli.

bu y kafalı kulüp hakemlerde insandır hata yapabilir dedikten sonra hangi yüzle yabancı hakem istiyor? onun da cevabını versinler.

Ayrıca açıklamada Türk hakemlerine değil bir avuç onursuz herife laf ediliyor

Okan hocanın cümleler yanlış ama izahı gayette olur Türk hakemlerini istiyoruz güveniyoruz ama şaibeli hakemleri değil
Birkaç tane satılmış hakem için tüm Türk hakemleri aynı kefeye koymak istememis

Diğer kulüplerinde hakkını savunduğumuz bir açıklama

Diğer kulüplerinde benzer açıklamaları olması lazım

Algıcı yüzsüzlerin 4 sayfa açıklamamıza cevabı ise sadece bir tweet ile olmuş verecekleri cevapları yok çünkü haklılığımız ortada

Son düzenleme:
Üzülüyorum, bu kadar destekçisi olup, ülkenin en çok takip edilen spor dalının böyle aciz bir şekilde sürünmesine üzülüyorum. Lakin başka bir açıdan, ülkenin geldiği noktayı yansıttığını da görüyorum. Kurumsal zafiyet, eğitimsel zafiyet; tavandan-tabana, öyle acıklı bir haldeyiz ki.

fb maçında gol atan kişi aynı hareketin birebir aynısını fb klübesine yapmalı

bu kekolar bundan anlar anca

Iste bu abi, bu kadar. Tak tak tak, ne varsa yazilmis. Helal olsun.

Bizim hoca öyle dediyse senin rezaletini örtüyor mu? Sen başkalarının hakkını yiyebiliyor musun?

Yabancı hakeme güvenmem ben. Kupa maçı için Hollanda liginde hakemlik yapan turk asıllı Serdar Gozubuyuk'e teklif götürdüler. Adam kendi ekibimle çalışırım deyince kabul etmedi federasyon.

Bilin bakalım super kupa maçında var ve avar kimdi? Biri Emre Malok diğeri Erkan Engin.

Suçlu olan kendini aklamak için cevap verir bu iş böyledir he gelelim duruma bu iş böyle devam ederse taraftarlar arasında kan dökülecek bununda sorunlusu o yalı prensi denilen gevşek herif olacaktır

Geri
Üst Alt