- 26 Kasım 2012
- 179.093
- 241.092
- 5.688
Sinan bey ve burger king
nedense inanmadim
nedense inanmadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarpere destek vermiyorum ama anlamaya calistim , adalet onemlidir
antalyadan kibrisa uctum bu ogleden sonra ve burger king te cok basit ama sinirimi bozan bir sey yasadim , o yuzden anlamaya calistim biraz adami
Tarzı bu.Sinan bey neden birine cevap verirken alıntılamıyorsunuz da ortaya yazıyorsunuz ? Ziyadesiyle merakımı kabartan bir mevzu olduğunu açıklamakta herhangi bir beis göremiyorum açıkçası.
Tarzı bu.
Ama cevap verirken beni alıntılıyor son zamanlarda en azından bazen.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sinan bey neden birine cevap verirken alıntılamıyorsunuz da ortaya yazıyorsunuz ? Ziyadesiyle merakımı kabartan bir mevzu olduğunu açıklamakta herhangi bir beis göremiyorum açıkçası.
Sadece zenginler ile alinti trafigine giriyor Sn bilgin,bu yuzden iyi anlasiriz kendisiyle 1 kere layk aldigimda olmustur.Sinan bey neden birine cevap verirken alıntılamıyorsunuz da ortaya yazıyorsunuz ? Ziyadesiyle merakımı kabartan bir mevzu olduğunu açıklamakta herhangi bir beis göremiyorum açıkçası.
Ben de millet konuyla ilgili ne yazmis diye bakiyorum, Sarper asagi Sarper yukari. Gereksiz seyler.
McDonalds Barbecue Sosu vs. Burger King Barbecue sosu
Alalim fikirlerinizi beyler bayanlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam hiç sorma,troll takımı peşimi bırakmıyor ne yaparsam yapayım her konuda böyle.
K.T.B olarak iyi trolledik bu konuyu Şükrü'cüğüm.