Kulübümüzden Açıklama!

Sinan bey ve burger king
nedense inanmadim

Sarpere destek vermiyorum ama anlamaya calistim , adalet onemlidir

antalyadan kibrisa uctum bu ogleden sonra ve burger king te cok basit ama sinirimi bozan bir sey yasadim , o yuzden anlamaya calistim biraz adami

Onlara bende gıcığım, 40 küsür lira burger puanım var sistemde hata var deyip kullandırtmıyorlar, bu sebeple Sarper ile empati kurmaya çalıştım ama yinede haksız buldum kendisini.

Burger king serefsizdir.

Sinan bey neden birine cevap verirken alıntılamıyorsunuz da ortaya yazıyorsunuz ? Ziyadesiyle merakımı kabartan bir mevzu olduğunu açıklamakta herhangi bir beis göremiyorum açıkçası.

inshAllah kongre uyesi oldugumda sinan bey tarafindan quote edilecegim

Olan bu degildi . cok basit ama halkimizin cinsel ayrimciligina ornekti

ozetle , yanimdaki kadin kapsaminda ek sos olmayan bir menu alip ekstra barbeku istedi , adam da barbeku yok diyerek ranch verdi

ben de ayni kapsamda bir menu varken mayonez kullanmiyorum yerine ranch verir misin dedim , onunla degistiremiyorum dedi

yanimdaki kadina sizden ranch icin ne kadar aldilar dedim kasiyerin duyacagi sekilde , almadi ki deyince , ozellikle isimligine bakarak kafa salladim , "beyfendi sikayet edecek beni" deyince de "sen bu yasta adaleti ogrenememissin sikayet etsem de ogrenemezsin" dedim , takim lideri tarzinda biri mudahil oldu itiraf etti bayana inisiyatif kullanip verdim diye

sonradan gelen o kisi diger musteriye de ver dedi , ben de "kadin olunca damin dusuyor di mi" bakisi atarak sessizce uzaklastim

cok basit fakat cok rezil bir erkek davranisi

Sinan bey neden birine cevap verirken alıntılamıyorsunuz da ortaya yazıyorsunuz ? Ziyadesiyle merakımı kabartan bir mevzu olduğunu açıklamakta herhangi bir beis göremiyorum açıkçası.
Tarzı bu.

Ama cevap verirken beni alıntılıyor son zamanlarda en azından bazen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bunu alintilarim da yazilarim zaten uzun bir de ortaya yaziyorum iyice antipatik gorunmesin diye

ultraslan forumundan da kalma biraz , orada alinti alinti uzerine acayip oluyordu , 2-3 mesajda sayfa doluyordu

Konu sarperden barbeku sosu ve mayoneze nasil geldi yav

Sadece zenginler ile alinti trafigine giriyor Sn bilgin,bu yuzden iyi anlasiriz kendisiyle 1 kere layk aldigimda olmustur.

Beyler siz beni anlamakta gucluk cekiyorsunuz , su forumda musap , arda sadi ve hakan delikanliyla bulusup muthis bir kafa ortam yaratabilecegim gibi , sarperle gorustugumde hic anlasamayabilirim

benim antipatiklik yaptigim kisiler sadece forumdaki fikir ozgurlugune saygi duymayip surekli saldiranlardir

Troll yine baskalarini sucluyor

Aziz yildirim'dan bir farkin yok

McDonalds Barbecue Sosu vs. Burger King Barbecue sosu

Alalim fikirlerinizi beyler bayanlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt