GSC Haber Kulübümüzden Açıklama

Ben aciklamamizi yumusak buldum.Boyle bir operasyon varsa senin iyi gittigin sadece basari anlaminda degil maddi olarak da iyi gittigin donemde yapiliyorsa senin oyuncularinin adi gecip 47 tane oyuncunun 1 seferlik diye (tam malum camiayi anlatan bir soz) ve normalde ortaligi yangin yerine cevirecek.camia bu kadar sessiz kaliyorsa bende bunda art niyet ararim.Net bir aciklama yapilmaliydi.

yine alemin doğrucusu olmuşuz. Hiç savunma oyuncuların yanındayız falan yok. Beşiktaş ise her zaman ki gibi savunmaya geçmiş.

Neyse böylesi daha iyi

O değil de

Olayla hiçbir alakamız yok bu iş yine bizim başımıza kaldı her yerde bizim adımız geçiyo

Ft seçil erzan durumunda da bizlik en ufak durum yokken manşet hep GS üzerinden veriliyodu

Kulüpte kimse yok mu itibarımızla oynayanları,adımızı karıştıranları yargılatsın ceza aldırsın

Sen bugün ereni yedirirsen yarın osimheni yemeye gelirler

Hacıosmanoğlu gönderilmeli yoksa bittiğimizin resmidir. Tff’nin tek amacı Galatasaray’ı şampiyon yapmamak.

ne yapacaklar milli oyuncunun kariyeriyle mi oynayacaklar geçsinler o işleri çamur at izi kalsın operasyonları bunlar hiç bir şey olmaz.

Ne marka degeriymis arkadas? Politik davranicaz diye hic biriniz laf edemiyonuz.

Dursun Özbek ve Yönetimine;

Her türlü pisliğin arkasında olan kulüp belliyken, TFF, MHK, medya ve siyaset aracılığı ile kollanıyor iken ses çıkarmadınız veya çıkaramadınız. Senelerdir kirli bir holdingin gücü üzerinden Galatasaray'a karşı başlatılan topyekun algı çalışmalarına sessiz kaldınız. Şimdi de futbol federasyonu ve resmi kurumlar eli ile Galatasaray üzerine kirli bir oyun oynanıyor, algı yönetimi yapılıyor. Organize ama amatör dediğimiz kötülük profesyonel bir hale gelmiş. Yıllardır yapı yapı diye ciyaklayanlar, perde arkasında kendi yapısını kurmuş, belli ki siyasetten de güvencelerini almış.

Siz, kendi çıkarlarınız zarar görmesin diye sessiz kalıyorsunuz. Siz Galatasaray'ı dokunulur kıldınız. Sırf kendi menfaatleriniz zarar görmesin, kendi şirketlerinizin başına bir hal gelmesin diye Galatasaray üzerine oynanan algı oyunlarına ve iftiralara sessiz kalıyorsanız, siz Galatasaraylı değilsiniz.

Bir Galatasaray taraftarı olarak sizi vicdanen ibra etmiyorum, itham ediyorum ve çözüm belli diyorum;

İstifa istifa istifa!!!

Dursun Özbek ve Yönetimine;

Her türlü pisliğin arkasında olan kulüp belliyken, TFF, MHK, medya ve siyaset aracılığı ile kollanıyor iken ses çıkarmadınız veya çıkaramadınız. Senelerdir kirli bir holdingin gücü üzerinden Galatasaray'a karşı başlatılan topyekun algı çalışmalarına sessiz kaldınız. Şimdi de futbol federasyonu ve resmi kurumlar eli ile Galatasaray üzerine kirli bir oyun oynanıyor, algı yönetimi yapılıyor. Organize ama amatör dediğimiz kötülük profesyonel bir hale gelmiş. Yıllardır yapı yapı diye ciyaklayanlar, perde arkasında kendi yapısını kurmuş, belli ki siyasetten de güvencelerini almış.

Siz, kendi çıkarlarınız zarar görmesin diye sessiz kalıyorsunuz. Siz Galatasaray'ı dokunulur kıldınız. Sırf kendi menfaatleriniz zarar görmesin, kendi şirketlerinizin başına bir hal gelmesin diye Galatasaray üzerine oynanan algı oyunlarına ve iftiralara sessiz kalıyorsanız, siz Galatasaraylı değilsiniz.

Bir Galatasaray taraftarı olarak sizi vicdanen ibra etmiyorum, itham ediyorum ve çözüm belli diyorum;

İstifa istifa istifa!!!
Üstad cümlelerin çok tanıdık Twitter'daki Eray sen misin

O değil de

Olayla hiçbir alakamız yok bu iş yine bizim başımıza kaldı her yerde bizim adımız geçiyo

Ft seçil erzan durumunda da bizlik en ufak durum yokken manşet hep GS üzerinden veriliyodu

Kulüpte kimse yok mu itibarımızla oynayanları,adımızı karıştıranları yargılatsın ceza aldırsın

Bankacı kadın Galatasaraylı hocayı oyuncuları dolandırıyor ama suçlu dolandırılanlar oluyor. İhale de bize kalıyor. Ne komik.

Fenerliler gibi bir örgüt bulalım onların başına gelse Seçil fetöcü derler işin içinden çıktık sayarlardı.

Geri
Üst Alt