Kulübümüzden Açıklama

Cevap: Kulübümüzden Açıklama

Sabaha kadar MAA bizide PFDK'Ye sevk eder. MAA'yi indirmeden Futbol izlenmez Türkiyede.

Bu etik kurul haftalardır andersenden masallarımı inceledi.İbrahim akın'a verilen paralar gazoz kapağımıydı yoksa,bu fenerasyon şike şike gidecek.Fenerasyona yönelik kampanya başlatalım.

Tüm bu olaylar, Galatasaray için yeni bir Miladın başlangıcı olacaktır. Bu süreçten sonra Galatasaray, dahada büyüyecektir diye tahmin ediyorum. Bu nedenledir ki, çok sert açıklamalarla, kendisini bu ateşin ortasına atmamalıdır. Kenardan, kıyıdan ve inceden, dikkatli bir şekilde yapılan açıklamalar, çok daha doğru olacaktır ve görülüyor ki, yönetimde bu şekilde davranmaktadır. Diğer takımların, bu olaylarla vakit geçirdiği bu dönemleri Galatasaray'ın bir fırsat bilmesi ve tüm konsantrasyonunu işine/futbola vermesi, büyüme sürecimizi hızlandıracaktır diye düşünüyorum ve inanıyorum..

Niye hala olmayan disiplin kuruluna sevk etmediler bizi

Pfdk ve maa göreve,

göreve ki ne mal olduğunuz tescillensin

Trabzonspor kulübü ve Sadri Şener açıklamalarından dolayı PFDK'ya sevk edilmiş. Ayrıca Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar sportmenliğe aykırı beyanlarından dolayı o da PFDK'ya sevk edilmiş.

Eğer haber doğruysa Trabzon yıkar ortalığı.. Çarşıda sert çıkar..

Güzel.Bizim susmamamız lazım.En azından tepkimizi koymuşuz.

Bu süreçte susmak bize yakışmaz.

Aynı durumda biz olsaydık ezikler 4 koldan bizi düşürmeye çalışırdı. Acımak yok..

Tepkiyi cok sertlestirirsek, bu sefer de kamuoyunda sanki fb dussun diye ugrastigimiz izlenimi cikabilir. Rakiplerimiz bunu kullanarak kulubumuzun inandiriciligini azaltmaya yonelik tepkiler verebilirler. Bence de gayet yerinde bir aciklama olmus. Durumun takipcisi oldugumuzu ve birilerinin dusmesini degil temiz futbolu savundugumuzu belirtmemiz lazim. Zaten temiz futbolu savunuyorsak ve cezalar bu kadar acik ve net ise, bu cezalar uygulanmadan da bu isin ustunu kapattirmamaiz lazim.

bugün gelinen noktanın mimarı, Başkanımızın ilk açıklamasıdır.

fakat bugün, federasyon son kararı kendi açısından vermiş ve hareket edecek bir nokta bırakmamıştır.

bu nedenle bugün, istediğin kadar sert açıklamada yapılsa, bir işe yaramaz.

bu nedenle açıklamanın sade olduğunu düşünüyorum.

yön verilebilecek bir nokta olsaydı, o zamanki açıklamamız daha farklı olurdu diye düşünüyorum.

Daha uzun, sert bir açıklama beklerdim.

Bu açıklama yönetim kurulu adına, başkanımızdan da bir açıklama bekliyorum.

fikrimiz değişmedi hepiniz hala öylesiniz diyor başkan yani

Geri
Üst Alt