Kulübümüzden Açıklama

evet gerekli bir adam degil..yalniz böyle düsünmenin ana sebebi medyadir..adamlarin oynuna gelmeyin..

Yok Gökhan. O ayrımı farklı alanlarda iyi yapabildiğimi düşünen biriyim. Çoğunun aksine medyaya inanmam ya da en azından şüphe ile yaklaşırım.

Ancak, bu konuda hisler, 1008.ci his mi dersin artık, yanılmaz hesabı bu adamın bize zerre katkısı olmadığı gibi gitmesi gerekliliğine inananlardanım.

Ribery vakası

Mektup rezilliği

Zapata ve Chedjou transferi

Bunca şeye rağmen bu durumun tek açıklaması adamın arkası hakkeden sağlam.

bu kayip 1 milyon dolar olayi disinda bu adamin ne gibi kötülügünü gördünüz?daha ilk günden saldiriya gecti medya..

Ben şu ana kadar bizde 3 skandal gördüm.

1-Ribery vakası

2-Cemal Nalga olayı

3-Mektup skandalı

1 ile 3 bu şahsa aittir daha en olsun.

Yok Gökhan. O ayrımı farklı alanlarda iyi yapabildiğimi düşünen biriyim. Çoğunun aksine medyaya inanmam ya da en azından şüphe ile yaklaşırım.

Ancak, bu konuda hisler, 1008.ci his mi dersin artık, yanılmaz hesabı bu adamın bize zerre katkısı olmadığı gibi gitmesi gerekliliğine inananlardanım.

ya ister gitsin ister kalsin bu bence cok büyütülecek bir olay degil..yani giderse bir eksiklik hissetmem..ama kalirsada dünyanin sonu degil benim icin..

ya ister gitsin ister kalsin bu bence cok büyütülecek bir olay degil..yani giderse bir eksiklik hissetmem..ama kalirsada dünyanin sonu degil benim icin..

Katılmıyorum Gökhan. Bu tipin yaptığı işi yapabilecek 1000 adam bulurum sana anında. Gereksiz ötesi bir şahsiyet.

Ben şu ana kadar bizde 3 skandal gördüm.

1-Ribery vakası

2-Cemal Nalga olayı

3-Mektup skandalı

1 ile 3 bu şahsa aittir daha en olsun.

1 rahmetli Özhan baskana aittir..beni bu adami bosyere müdafaa etmeye mecbur etmeyin..ben abartiliyor diyorum,cok yararli bir eleman oldugunu kastetmedim zaten...

Katılmıyorum Gökhan. Bu tipin yaptığı işi yapabilecek 1000 adam bulurum sana anında. Gereksiz ötesi bir şahsiyet.

benim bu adami müdafaa etme gibi bir derdim yok emrah..sana sadece abartiliyor diyorum..ya ben anlatmakta yada sen anlamakta zorluk cekiyorsun..senelerce adana sezgin sorunsali yaratan medya bu seferde bülent tulun kozunu kullaniyor..biktim artik bu sacma abartilmis kokusmus haberleden..yoksa cehenneme kadar yolu var tulun denen herifin..millet,medya istedi diye baskan güvendigi adami gönderme mecburiyeti yok..

benim bu adami müdafaa etme gibi bir derdim yok emrah..sana sadece abartiliyor diyorum..ya ben anlatmakta yada sen anlamakta zorluk cekiyorsun..senelerce adana sezgin sorunsali yaratan medya bu seferde bülent tulun kozunu kullaniyor..biktim artik bu sacma abartilmis haberleden..yoksa cehenenme kadar yolu var tulun denen herifin..

Bende diyorum ki,

2004'ten beri yanlış hatırlamıyorsam, bu adam bizim başımıza bela. Savunuyorsun demedimi neyi savunduğununun da farkındayım. Ama ben sana kendimi anlatamadım. Medya abartsın abartmasın gereksiz önemsiz suratsız bir insanın o mevkiilerde işi yok. Heleki başarıya bir katkısı da yoksa.

Bende diyorum ki,

2004'ten beri yanlış hatırlamıyorsam, bu adam bizim başımıza bela. Savunuyorsun demedimi neyi savunduğununun da farkındayım. Ama ben sana kendimi anlatamadım. Medya abartsın abartmasın gereksiz önemsiz suratsız bir insanın o mevkiilerde işi yok. Heleki başarıya bir katkısı da yoksa.

anladim arkadasim..zaten savunulacak bir tarafi da yok bu herifin..benim hangi pencereden baktigimi biliyorsun..zaten bu gereksiz üzerine bu kadar uzun konusmaya degmez..seninlen sohbet zevkli olsa bile...:)

Geri
Üst Alt