Kulübümüzden Açıklama

Emin Empak

Aslan Üye
8895a1.jpg

Kulübümüz,bugün medya organlarında sermaye arttırımı hakkında yapılan yalan haberler için açıklama yaptı.

Detaylar GSC Portal'da..

En iyisini yapiyorlar, gazeteciler sponsorumuz oluyor valla.

Yalan haber yapmamayi ogrenecekler!!

Her gün birinizi , bir gün hepinizi mahkemelerde süründüreceğiz.

-Ünal Aysal.

Saniye farkıyla kaçırdım konuyu :( portalı yazıyordum

k.ç daha düne kadar GSTV den çıkmıyordu. bu nasıl bi nankörlüktür

Bu Galatasarayli diyen gecinen muhabirler, yorumcular vs., gercekten serefsiz ya. Cogu öyle.

Bi bunlara bakiyorum, bi sikecilere bakiyorum, yazik diyorum.

su kadir cetincali sözde gsli.. hadi lan!

Paralel Galatasaray

Ancak ortak doğrumuz olmayacak mı bizim hiç? Galatasaray’ ı el birliğiyle, hep beraber kurtaramayacak mıyız ? Niye böyleyiz ? Yönetimler gelir geçer… İstediğinizi deyin; istediğiniz gibi kızın, içinizden isterseniz sövün. Ama aslolan Galatasaray ise eğer bir yerde durun. Bugün hiç beklemeyeceğimiz bir yerden “eleştiriden uzak” bir haber okuduk. Haber gibi haber de değil. Yanlışların fazla olduğu bir yazı. İlgilenenler haberin içeriğindeki mali bilgilerin de yanlış olduğunu anladı. Peşinden Kulüp bu haberi direk yalanladı ve hukuki süreci başlatacağını açıkladı. Peki sonuç?

Haberin detayını bilmeyenler, konuya uzak olanlar şu anda ne olduğunu bile anlayamadı ! Peki ya şu sorular ? Bu en çok kimin işine yaradı ? Haberi yazanlar kime yardım etmiş oldu ? Ülke sporunda olması gereken gerçek gündem ne ? Ya bu haberin zamanlamasının tam da sermaye artışının SPK Kurulu’na sunumundan öncesine denk gelmesi ? Herkes bir düşünsün… Şikeyle suçlanan kulüp; “kendisine müdahele ettiğini” savundukları AKParti’yi referans alarak boy boy gazete ilanları veriyor… Ve biz bu gerçek gündemi konuşamadan bu tür suni gündemleri konuşuyoruz. Bir şey daha… Aysal gider, çok ta umrumda :))) Ama Aysal’ ı vurmak için “BİLE BİLE” kulübü vuranları da görün. Esas yanlış olan bu !

Volkan YILMAZ | Pesindeyiz.TV Köşe Yazarı

suratinda meymenet yok bu herifin. birde GS tvde çalişiyordu. baştan beri sevemedim bu herifi.

Kadir abi burda kunlanılmışdır. Galatasaray kongre üyesi bide. Birileri yanlış bilgi verip kadir abini gazetecilik cahiliğini kunlanmış bence.

Cezasını ama cekmeli yinede. Cahilikde aklanma nedeni olamaz. Haberi ona servis edenleride biliyoruz ama az çok.

Hakan hanoğludyn yani fenerliden birisiden celme atmaya kalkıyorlardı. Onun ipini çektik şimdi cahil Galatasaray muhabirleri kunlanmak niyetindeler. Bu spk daki sermaye artımı çok önemli olduğunu biliyor herkez.Şampionluk+sermaye artışı+fener kümeye+bjk puan ceza= Galatasaray Türkiyenin bayernı veya olympiakosu

Galatasaray muhabirlerinin hepsi mi böyle mi olur arkadaş? Nevzat Dindar, Erhan Telli, Kadir Çetinçalı.. Bunlar kadar haysiyetsizlerini görmedim ya, işleri güçleri manipüle etmek, yalan haber yapmak, Galatasaray'ı karalamak. Ben kulüpte yönetici olsam özellikle şu 3'ünü Florya'nın ve TT Arena'nın 10 km ötesine yaklaştırmam.

Geri
Üst Alt