Kulübümüzden Açıklama!

Melih Akan

Berlin Panteri

8895a1.jpg

Kulübümüz Habertürk gazetesinde yer alan Fatih Altaylı’nın Kulübümüzü hedef alan röportajı üzerine açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Gel bakalim simdi rte yalakasi,azize kopegi FA donuna kadar alsalar keske.Gazeteciligi yalakaliktan ibaret gormek neymis ogren.

Ben bu adamın Galatasaray'lı oldugunu felan düsünmüyorum,her zaman her ortamda hunharca saldırıyor güzide camiamıza,donuna kadar alırlar ins...

tarihin en acemi yöenticisi

Galatasaray üzerinden tonla paralar kazandı

Riva,Florya borcun yarısını karşılamaz (nasıl bı hesap yaptı anlamadım)

fenerle ipler bukadar gerilmemeliydi (!)

çilekler geldi selçuk burak bitti :asd: :asd: :asd:

vsvs

bir ton sacmalıktan bahetmiş dahada

kendisi yönetici olduğu zamanlar taraftarla stad önünde kapışıyordu halbuki. ya kimin üzerimize bunu saldığı okadar ortada ki.

Alo Fatih'i yönetime alıp, üstelik asbaşkan olarak bizlere sunanlara selam olsun..

Aslında hakkında açıklama yapmaya bile gerek yok. Adını zikretmemek lazım. Direkt mahkemeye ver gitsin.

dava açıyon sonuç yok 10 bin tl ödüyor geçiyor bu adamlara taraftarın ders vermesi lazım

Geç bile kalındı buna birde işi sadece takımda zorla sorun yaratmaya kalkışan Erhan telli'de katılmalı

İnşallah yüklü bir miktarda tazminat açarlar . Bu adam nasıl Galatasaraylı anlamıyorum . İyi günde kötü günde ölümüne destek olacağına ölümüne köstek oluyor . İnşallah 5 bin - 10 bin gibi sembolik ücretler değil de daha fazla istemek gerekir .

Yalniz bu iti ustumuze salanlarin fenerli oldugunu sanmiyorum, içerden birileri saldi bunu.

Donuna kadar alin bu Galatasaray düsmaninin.

Geri
Üst Alt