Kulübümüzden Açıklama!

Melih Akan

Berlin Panteri

8895a1.jpg

Kulübümüzden Açıklama!

Detaylar GSC Portal'da...

Mahmut Uslu denen zat,ne ekersen onu bicersin demisler,zamanında yaptıgın pislikler unutulmadı,Ergin Ataman'a saldıran sendin,Haldun Üstünel'e Evinden aldırırım diyen sendin,bunlar unutulmadı,önce insan kendisine bakacak.Herkes haddini bilecek.

Bu konuda bundan böyle herhangi bir polemiğin içinde olmayacağımızı ve Kızlarımızın salonda alın teriyle kazandıkları görkemli zafer sonrasında gündemin değiştirilmesine izin vermeyeceğimizi de belirtiriz.

Kalitemize yaklaşamayacaklar hiç bir zaman. :encouragement:

Bi bizim aciklamaya bakıyorum ne kadar oturakli. Her satırından efendilik, asillik akiyor. Bir de onlarinkine bakıyorum her satırından cirkeflik akiyor. Bu bile Galatasarayi tutmak icin yeterli bir sebep. Iyi ki Galatasarayliyim.

Super aciklama

Unal aysal baskan geldikten sonra her aciklamamiz gercekten cok iyi ve seviyeli

Her aciklamada kapak yiyorlar

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

"Kızlarımızın salonda alın teriyle kazandıkları görkemli zafer sonrasında gündemin değiştirilmesine izin vermeyeceğimizi de belirtiriz."

Kısaca KOYDUK MUUUUUUU...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gKvpeRrGGqE[/media]

yumruk yok makas almak var :)

Güzel bir açıklama olmuş. Zaten Ünal Aysal geldiğinden beri açıklamalarımız seviye atladı resmen. Başkanın açıklamalardaki tek hatası "Ya yabancı sınırı kalkacak ya da bu sınırı getirenler gidecek" açıklamasıydı. Bu açıklamayı yaparken tüp kafa federasyonunun arkasında USTA'nın olduğunu daha görememişti sanırım. Ünal Aysal zekasındaki bir adama yakıştıramamıştım ama oldu bir kere...

ya yeter be her şeye zart zurt açıklama az oturun oturduğunuz yerde amma gerdiniz ortalığı öbürlerini zaten konuşmaya gerek yok

Alın teriyle yine şikeyi ince ince yüzlerine vurmuşuz. Allah razı olsun Ünal Başkan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt