Kulübümüzden Açıklama!

Serbay Buğday

10 Numara!

8895a1.jpg

Kulübümüz, UEFA Finansal Fair Play Düzenlemesi hakkında bir açıklama yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

Beles oyunculara bakmak lazim..

Seneye şampiyonlar ligine katılabileceğiz . Bu iyi oldu . Sadece 200 bin dolar gibi bir ceza aldık . Transfer yasağı falan yok .

Man City'nin 60 milyon euro ödeyeceğini düşünürsek ödül gibi oldu bu ceza .

Artık har vurup harman savurmak olmayacak . Dünya çapında iyi bir kaç sponsor bulmamız lazım .

Yönetim iyi çalışıyor bu tür konularda ancak bazen gaza gelip çok saçma işlere de imza atiyor.

Madem bu kadar zor durumundaydık Devre arasında neden o.kadar para harcayıp takımı kazmalarla doldurduk?

Menez, Gomis falan kaçırılmamalı o zaman.

4.3 milyon nedir ya .. bunun icin ceza kesilmesi anlamsiz.

Jimmy Briand,

Lescott (tam türkiye ligi stoperi sert, canlı) gibi bonservisi elinde yabancılar alınmalı.

PSG'li Alex yerine Lescott'ı tercih ederim, Alex çok ağır bir adam.

Yarınki maç, kulüp için hayati derecede önemli. Allah korusun bir ters sonuç, her şeyi alt üst edebilir.

sadece bonservis değil sorun anlayamadınız galiba oyuncu maaşlarının azalacağıyla ilgili söz vermişiz öyle menez falan gelirse aşarız yine drogba gitmesine rağmen

sneijder bile gidebilir bu yüzden

Mancini'yi gönderebilecek kadar durumumuz vardır umarım.

sadece bonservis değil sorun anlayamadınız agaliba oyuncu maaşlarının azalacağıyla ilgili söz vermişiz öyle menez falan gelirse aşarız yine drogba gitmesine rağmen

sneijder bile gidebilir bu yüzden

menez bonservissiz degilmi. ben öyle bilyorum. şu salihe verilen paralar umutun aldigi para ne saçma dimi egemencim.

edit- menezi bonservissiz alinca nasil aşiyoruz siniri. bir halt olmaz. bunlar onu alamaz dert etme.

anlaşılan kemerler baya bi sıkılacak transferde.

sergen bunu beğenmedi.​

menez bonservissiz degilmi. ben öyle bilyorum. şu salihe verilen paralar umutun aldigi para ne saçma dimi egemencim.

edit- menezi bonservissiz alinca nasil aşiyoruz siniri. bir halt olmaz. bunlar onu alamaz dert etme.

ya barış açıklamada söz vermişiz elemanlara ödenecek maaşların düşeceğiyle ilgili

menez gelirse 5 milyondan az maaş alır mı sence

yokmu gerçek galatasaraylı elini taşın altına sokacak. Fenerbahçe de şahenk koç u düşünürsek, ne kadar katkı yaptıkları orta da bizde niye yok böyle adamlar .

Bonservissiz bazı oyuncuların maaşı 3-4m euro + 2-3m imza parası istiyorlar o zaman onunda bir anlamı kalmıyor demek istiyorlar haklılar.

Bonservisi elinde olanlardan maaşı en fazla 2m euro, imza parası 1m euroyu geçmemeli.

ya barış açıklamada söz vermişiz elemanlara ödenecek maaşların düşeceğiyle ilgili

menez gelirse 5 milyondan az maaş alır mı sence

oha sneijder degerindemi bu. hiç sanmiyorum. maximum 3.5 alir. bu parayi anca bizden alir. eleman dedigin futbolcularmi. önce umuttan başlasinlar

Geri
Üst Alt