Kulübümüzden Açıklama

10 numara 5 yıldız bir açıklama olmuş.Tebrikler GALATASARAY yönetimi.Bunlara anladığı dilden konuşacaksın.Tek hatamız butür açıklamaları daha önce yapmalıydık.Kimse bir şey yapmadıkça meydanı boş bulan bu yaratıklar zeytinyağı gibi üste çıkarlar.Şikeci olduklarını her gün açıklama yapıp gündemi devamlı sıcak tutmak lazım.

yaptik ya arkadasim!!adnan ozturk'un aciklamalarini unutunuzmu?mahkemeler daha yargilamadan adamlari siz sikecisiniz diye suclasaydik su islemis olurduk..

★☆★

bu trabzonlulara dedigim gibi yine acimiyyorum. bu bildiriyi canlari yaninca yapti diyip 2 sene bedava şampiyon oldu diyorlar forumlarinda. biz bunlardan daha fazla bu hususta agir şeyler söylemişizdir. biz gidip tüpçüye oy vermedik. bunlarda kendini bjk gibi süt gibi zannediyorlar gülünç.

Forumlarında şöyle açıklamalar oldu hatta onların da politikalarını desteklememize rağmen : "Hadi fb'nin ne olduğu belli de bu GS'nin ne olduğu belli değil. Böylelerinden daha çok nefret ediyorum"...Marjinalliğin dozunu kaçırdılar artık.

Forumlarında şöyle açıklamalar oldu hatta onların da politikalarını desteklememize rağmen : "Hadi fb'nin ne olduğu belli de bu GS'nin ne olduğu belli değil. Böylelerinden daha çok nefret ediyorum"...Marjinalliğin dozunu kaçırdılar artık.

Bunlari ezicen acimiyacan. hiç üzülmüyorum. herifler fenerden fazla bize laf ediyorlar. baskette fener bizi ezmiş. öyle yorum yapani gördüm. 3-3 serisi olan son maçi şaibeli olan branşta ezmişler. bunu diyen 2010-2011 şampiyonlugunu istiyor.

o yüzden bir GS Var benim için digerleri umrumda degil. hepsi beter olsun.

sanki süper kupa maçına çıkmayacağız.. kafa güzel kafa..

Çok beğendim açıklamayı.

Bakalım Hükümet bu sefer bizi hangi tarafımızdan köşeye sıkıştıracak.

Her şeye rağmen vazgecmemeeliyiz

Takdir gerekiyor bu aciklama 1-2 gün bekleyip azizin medyasi havasini attiktan sonra hemen kamoyuna nelerin nasil ve neden olacagini anlattik. Burda takdir yerinde.

Gec basladik bu catismaya cevap vermeye fakat verdigimiz cevaplar ve yorumlar 1 dogrumuz bunlarin 10 bin yalanini yerden süpürüyor.

Yıldırım’dan zİyaret

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım dün öğleden sonra Türkiye Futbol Federasyonu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yıldırım’ın yanı sıra Genel Sekreter Mahmut Uslu ve CEO Hasan Yılmaz da ziyarette hazır bulundu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le bir araya gelen Aziz Yıldırım’ın yeni sezonla ilgili birçok konuda görüş alış verişinde bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin özellikle tribün olayları ve kulüplere verilen cezalar konusundaki görüşlerini Başkan Demirören’e aktardıkları kaydedildi. Başkan Aziz Yıldırım ve beraberindeki sarı-lacivertliler görüşmenin ardından medyaya açıklama yapmadan binadan ayrıldı.

aziz yeni emirlerini vermiş TFFye. muhtemelen süper kupaya Cüneyti atayın bu galatasarayı uyuz edin falan demiştir. gelecek seneki şampiyonluklarının planlarını yapmışlardır.

Şikeciler açıklama yapmış. Okumadım, yine ergen birine yazdırmışlardır.

En başından meydanı bu kadar boş bırakmayacaktık, Adalete güvendik ırzına geçtiler, Trabzospor kupasını bırakmaz dedik tek başlarına güçleri yetmedi. Bunlarda azıttıkça azıttılar. Lut kavminin Pezoları, Pompeinin tohumları!!!

Hep yazdim yine yazayim.bizim tek eeksigimiz medya gücü.acun falan bosunami kanal aldi.(tabii gercekte o aldiysa) hatirlarsaniz tüpcü bjk baskaniyken medya atip tutarken ,tüpcü kanal ve gazete satin alinca 180 derece döndüler.hatta ertem yalakasi ayni sunu demisti; baskan artik medya kurulusu sahibi sözlere dikkat.bizimkilerinde saglam 1-2 tv kanali alip medyaya ortak olmak olmali.

Cok dogru

Transfere yatiracagimiz paraninbir kismini medya'ya yatirmamiz lazim.

bunlar iyice azıttı eğer ağırlığımızı koymazsak sadece piyon oluruz basketboldaki tavrı futbolda da göstermeliyiz zaten başkanımızın da düşüncesi bu yönde adamlar utanıp seslerini keseceğine daha da kudurdular Galatasaray ın şerefli armasını bu tiyatronun içine sokamayız

Tek Yumruk olmalıyız, safları sıklaştırmalıyız. Çünkü iş öyle bir noktaya gelebilir ki, dağılırsak, dağıtırlar.

Ünal Aysal'a sonuna kadar destek. (ki birçok hamlesini beğenmeyip eleştirsem bile)

UEFA BJK yi şampiyonlar ligine davet etti, Bu şu demek siz ne kadar havlarsanız havlayın ben sizi takmıyorum demek. FB ye giren bu yazın ilk varan 1 i. Bekleyin küme düşeceksiniz şerefsizler.

trabzon gerizekalısı bb'ı uefaya şikayet etmiş.

önce oy ver sonra şikayet et bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

hamsi kadar beyin yok

Dogrusu Basbakanin sahsina degil siyasetin bu isin icinde olmasina karsi bir sikayettir. Elbet bizim Türk toplumu yine bunu kisisel olarak algilar zaten ondan dolayi bu durumlara geldik.

Sonucta hak hukuk var diyorsak bir demokrasi de yasaniyorsa Basbakan olsun genel kurmay olsun istersen baska bir hakim yargic sen say ekle hepsine karsi sikayet hakkin olmali ve anayasa da bu hak her vatandas icin korunur.

*not Elbet kör degiliz ama yanlislar olmasi gerekeni bir yanlis gibi göstermesine izin vermemek lazim!

Yıldırım’dan zİyaret

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım dün öğleden sonra Türkiye Futbol Federasyonu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yıldırım’ın yanı sıra Genel Sekreter Mahmut Uslu ve CEO Hasan Yılmaz da ziyarette hazır bulundu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le bir araya gelen Aziz Yıldırım’ın yeni sezonla ilgili birçok konuda görüş alış verişinde bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin özellikle tribün olayları ve kulüplere verilen cezalar konusundaki görüşlerini Başkan Demirören’e aktardıkları kaydedildi. Başkan Aziz Yıldırım ve beraberindeki sarı-lacivertliler görüşmenin ardından medyaya açıklama yapmadan binadan ayrıldı.

aziz yeni emirlerini vermiş TFFye. muhtemelen süper kupaya Cüneyti atayın bu galatasarayı uyuz edin falan demiştir. gelecek seneki şampiyonluklarının planlarını yapmışlardır.

Ayrıca Trabzon hakkında disiplin soruşturması açılmasını istemişler Odyakmaz'ın ifadeleri doğrultusunda...

TFF böyle bir utanmazlığı,arsızlığı,işgüzarlığı yapar mı ?

Evet yapar....;)

Bizim taraftarlar şöyle bu pisliklere karşı miting düzenlese herşey çözülür ama kimse peşine düşmüyor. Galatasaray kulüp olarak bir organizasyon düzenlese emin olun artık hiç birşey eskisi gibi olmaz.

Geri
Üst Alt