GSC Haber Kulübümüzden Acun Ilıcalı'ya Cevap

Melih Akan

Berlin Panteri
0212e29ca35e4dac8131efaf2736dd5c.jpeg

Her hafta kendi maçlarından sonra, dikkati başka yöne çekmek için yalan ve algılarla dolu bir hikaye yaratmaya çalışan rakibimizin yöneticilerine cevabımızdır:

•⁠ ⁠Galatasaray Spor Kulübü, yaşanması muhtemel bu kaosu görmüş ve TFF’nin bu sezon başında yaptığı ilk toplantıda Yabancı VAR Hakemi talebini dile getirmiş ancak önerimiz karşılık bulmamıştır. Bu durumu spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

•⁠ ⁠Kulübümüzün kadrosunda bulunan futbolcular, sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden, pırıl pırıl sporculardır. Bu hadsiz açıklamaların sahiplerinden daha fazla adalete ve doğruya inanan, şerefli karakterlerdir.

Şu anda Türk futbolunda yaşanan kaosun sorumluları bellidir. Kulübümüz, yaşanan yönetim zafiyetini 5 Aralık 2024 tarihinde yaptığı açıklamayla ortaya koymuştu. Bugün de aynı noktadayız.

Şu an ne dediği belli olmayan, gündemi değiştirmek için kulübümüze saldıran, bir gün Türk futbolunu yönetenleri göklere çıkartıp, ertesi gün aynı yönetimden şikayetçi olan rakibimizden gerçek görüşlerini net şekilde ortaya koymasını bekliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü, tüm bu saldırılara rağmen her zaman olduğu gibi yine sahada kalacak ve orada kazanacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

Moderatör tarafında düzenlendi:
Varol Dursun Başkan.

ortada 10 yıllık bir başarısızlık var ve sezon geneline baktığımız da fenerbahçe ilk 5 i dahi yenememiş durumdadır.

hal böyle olunca medyayı yada rakipleri etkilemek adına yapacakları eleştiri hava da kalıyor sadece kendi taraftarları uyutuyor o kadar.

yani yayınlanan yazı da geçmiş haftaların biraz copy paste gibi olmuş. eminim dursun özbek'ten falan onay alınmadan direkt yayınlanmıştır.

"arkadaşlarrr biz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik."

Lan arkadaş bu geç saatte açıklama yapma saçmalığın ne zaman son verecen yönetim.

Sabah işe giderken okur millet son dakikayı kaldırmayalım

Değinilen konular olarak doğru açıklama. Daha sezon başlamadan yabancı VAR uygulamasının devamını istemişiz kabul edilmemiş o gün susanlar bu gün yabancı hakem diyor. Yine Tff ve Mhk konusunda biz istifalarını çoktan istedik ve tarafımız belli. Bir hafta öven bir hafta farklı konuşan dansöz gibi dönenler artık bir zahmet net düşüncelerini söylesinler. Açıklamanın zamanı ise geç daha önce olmalıydı.

Yumuşak tonda etkisiz bir aciklama zaten sert bir uslubada gerek yok her hafta aynı zırvayi yapıyor rakip

Bizim yönetim iş çözdü, doğru zamanda, doğru açıklamalarla doğru hedefleri göstererek yapıyor. Tebrik ediyorum.

Kulübümüzün kadrosunda bulunan futbolcular terinin son damlasına kadar mücadele eden,pırıl pırıl sporculardır.
Bu hadsiz açıklamaların sahiplerinden daha fazla adalete ve doğruya inanan,şerefli karakterlerdir.

serefsize kibarca serefsizsin demisiz bu kisimda

Açıklama doğru ama bunları canlı yayında söylemek dağa etkili acun fazlasıyla koz veriyor konuşunca, yabancı var için artık bastirmaliyiz

Geri
Üst Alt