Kulübümüzden Ahmet Çakar Açıklaması

Dursun ts maçı sonrası ters soru soran Sezgin Gelmez'e kinlenmiş. İlk fırsatta beyaz tvye tekmeyi basmış.

Bu geçen gün Rasime küsüp programı terk etmemiş miydi. Medya şaklabanı.

şerefsiz adam hala devam ediyor... taylan antalyalı ve fatih altaylı üzerinden devam ediyor algı yapmaya şebek herif. .

Levet Tuzemen şuan bizi her yerde savunan bir adam Berkana soyledikleri yanlıştı ama medyada bizi böyle destekleyen adamlara ihtiyaç var.
Her destekleyene böyle yol verirsen önünü alamazsın. Terbiyesizliğin imtiyazı olmamalı. Futbolcuna bu forumda bile o lafları etsen ceza alabilirsin.

Böylelerinin başına bir şey gelmesi lazım akıllanmaları için

Her destekleyene böyle yol verirsen önünü alamazsın. Terbiyesizliğin imtiyazı olmamalı. Futbolcuna bu forumda bile o lafları etsen ceza alabilirsin.
Levent Tuzemen program da herkese cevabını veriyor onu ayrıca uyarmislardir iyi bir Galatasarayli severim böyle hasta adamları.

Sıkıyorsa akreditasyonunuzun olmadığı yere girin de bu kararın arkasında durursa kulüp yasal işlem yapsınlar.

Ahmet Çakar, sayın validenizin sayısı belli olmayan insan ve hayvanla birlikte olarak sizin dogumunuza vesile olduğu çeşitli mecralarda konuşuluyor, söyleniyor. Ben bilmem, ben sadece duyduğumu söylüyorum desem, cevabınız ne olurdu? Beni dava eder miydiniz?

Geri
Üst Alt