Kulübümüzden Alex Telles Açıklaması

Hayır bu sürü psikolojisi filan değil, bu açıklama da amaç nedir ? yani diyosun ki daha zaten ortada birşey yok ne teminatı. O zaman kaç gündür boşunamıydı bu açıklamalar, hadi medya'da çıksın anlarım ama telles için başkan kendisi konuştu ve o an bu transferi bitirmek zorundaydı. Söz ağızdan bir kere çıkar, bak şimdi bu transfer olmazsa bazıları haklı çıkacak ben böyle şeylere fazla takılmam ama benim bile moralim bozuldu yani.

önce terim'in cöplerini temizlememiz lazim diye anladim ben. daha izet'e yer acamadik buna nasil yer bulacagiz.

Yazar diyor ki;

Alex Telles'in transferi daha bitmedi. Görüşüyoruz. Medyamızda yer alan bir haberde "Dün itibarıyla Galatasaray'ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle transferin gerçekleşmediği" külliyen yalandır, sallamadır, ezikliktir.

Daha anlaşma olmadığı için imzalanmamış bir kontrat da yoktur ve imzalanmamış kontratın ödemesi de olmaz. Anlaşma olunca basar parasını alırız raad olun.

Galatasaray Spor Kulübü

Olay yabancılar gitmediği için ise anlarım, ancak o zaman da sorarlar neden çıkıp telles transferini dillendiriyosun her gün bir transfer olacak diyosun.

Başkan'ın transfer konusunda en istikrarlı olduğu yanı zaten taraftarı devamlı beklenti içinde tutmasıydı. Yalanlama yapılmış ama daha fazlası yok, siz nöbete devam edin ey taraftar deniyor. Eldekilerin gönderilemeyişi de açıklama yapmaktan men ediyor olabilir. Ben gereksiz buldum bu açıklamayı biz zaten alışkınız en ufak olumsuz haberden sonra karalar bağlamaya ya da müspet bir haber sonrası hemen coşmaya..

En başından beri söylüyorum, panik yapmaya gerek yok. Kisa bir sure sonra olumlu olarak açıklama gelir.

♧tapatalk♧

Oke simdi aldik mi almadik mi?

ayrica ntvspor mali Rui Costanin adiyla aciklama veriyor Portekizli Rui Costayi gosteriyor hani Fiorentinada oynayani simdi Benfica calisanini.

Yani ntvporun is ahlaki goz onundedir.

Ayrıca ben ünal başkan'ı severim, bu hatasını yüzüne vurmak onun için iyi olur herşey'den ders çıkartılır. Bütün herşeyi savunarak hataları yatağın altına atmış olursun.

alinca Kapa bildirlir ve her kes gorur.

yahu her kes merak icinde,baskan aciklasada aciklamsada zaten Gremio tarfindan transfer dillendirilmis baskanda sormuslar oda var oyle bir sey soylemis.ntvspor gibi yandas medyanin (yaptiklari yayin ortadadir bir ust mesajda yazdim) teminat icin transfer sonuclanamiyora aciklama getirmsler iste.

Transfer olur yada olmaz bilemiyorum,ama ben baskanin aciklama yapmainda bir mahsur gormuyorum.

Olmazsada olmaz yani.

He bilmiyordum saol, almayinca peki? Birsey olmaz demi ozamanda bi bahane buluruz. ;)

Almayincada bir sey olmaz.Sartlar bozulmusdur olmamisdir.Bu kadar transferlere kitlenmek dogru degil ayrica.Bu baskan ve yonetimi hic kimsenin ummadigi anda Sneijder gibi bir oyuncuyu Drogbayi getirdi.Eger sartlar uygun olursa tabiki Tellesde gelir baskasida.

Ha bana kalirsa baskan zaten bu futbol camiasina yakismayan bir isim taraftarda dahil.Bencede hic konusmayip kaale bile almasa daha iyi olur.

Almayincada bir sey olmaz.Sartlar bozulmusdur olmamisdir.Bu kadar transferlere kitlenmek dogru degil ayrica.Bu baskan ve yonetimi hic kimsenin ummadigi anda Sneijder gibi bir oyuncuyu Drogbayi getirdi.Eger sartlar uygun olursa tabiki Tellesde gelir baskasida.

Ona lafim yok zaten Baskani en cok destekleyenlerden birisi benim, ama 1 yildir da sacma sapan transfer planlamasina da goz yumamayiz, kadro planlamasi dogru yapilmali. Telles bu kadroya uygun yapiya sahip ayrica Gremio ve oyuncu ile her konuda anlasilmisken bizim tarafindan puruz cikmasi (haberler dogru ise) baya komik olur..

Geri
Üst Alt