Kulübümüzden Aziz Yıldırım Açıklaması

Yaptıkları pisliklere ve suçlu oldukları halde zeytinyağı gibi üste çıkma çabalarına yer verilmeliydi.Daha sert bi açıklama beklerdim açıkcası

gerekli açıklama ama basına da sert demeç verilmelidir.

gerekirse TV'ye çıkılıp bu heriflerin ne mal oldukları tekrar dile getirilmelidir.

Kimlerin zamanında kimlerle kahve içip maç yaptıkları ima bile edilmemiş, beğenmedim. Trabzonsporun açıklaması daha bilezik gibiydi.

Beğenenler var da açıklama 5 para etmez. Ciddiye alıp açıklama yapmalarını bile istemedim ama açıklama yapacaksan biraz geçireceksin bu ne böyle.

Galatasaray Spor Kulübü’nün başarılarını, kıymeti kendinden menkul bir şahsın dualarına bağlayacak kadar aciz içine düşenlere de en azından bundan sonra akıl ve bilimle hareket etmelerini öneriyoruz.

39368.jpg

bu arada ntv fanatik fenerli olduğunu bir kez daha ispatladı ülkede dağ kadar önemli konular varken azizle show yapmaları kuş olduklarını gösterdi nerdeyse galatasaray kapatılsın en büyük fener diyeceklerdi

Ünal Aysal bir açıklama yapınca fenerliler 2 gün evden çıkamıyordu, bu açıklama susmamız yerine evet doğru ama sert ve içinde gezdiren bir açıklama değil. Son kısım harici beğenmedim. Bursaspor'un mesela daha kısa ama daha iyi.

Bunlara anlayacaklar dilden konuşacağız, çünkü ne kadar kibar bir şekilde ne kadar kültürlü bir şekilde konuşalım anlamıyorlar.

Bilezik gibi geçirmişizde öldürücü darbeyi dava açarak yapmak lazım.Hem fenere hem ntvye

GSStore'dan ateşlesinler 3-5 birşey daha etkili bir şekilde kampanya başlatılmalı bu ahlak yoksunu şerefsizlere.

Dünden beri "kıymeti kendinden menkul" deyimini çözmeye çalışıyorlardır. Malum şahsa dair iyi bir şey söylediğimizi falan düşünüp, bakın biz demiştik diyebilirler.

Geri
Üst Alt