Kulübümüzden Barış Alper Yılmaz ve Victor Osimhen Açıklaması

Osimhen ortalama 3-4 hafta barışta 6-8 hafta yok gibi

IMG_8394.png

Ekli dosyalar

• IMG_8393.png
    IMG_8393.png
    174,7 KB · Görüntüleme: 21
Şükürler olsun ki futbol hayatını etkileyecek birşey olmadı. O oyuncu Jelert falan olsa muhtemelen sezonu kapatırdı.

Kötü oldu

Ben en azindan trabzon macinda osimhen oynar diyordum

Iki oyuncu da göztepe macina anca yetisir

Osimhen çok güçlü adam üstelik zenci nasıl bukadar hassas kas yapısı ilginç ama bence kayseri maçına yetisebilir belki

İkisi de Malmö, Ts ve Kayseri maçlarında oynamaz gibi. Sonra devre arasına giriyoruz zaten. En erken Göztepe maçıyla dönerler.

Şu 3 maçı atlatalım. Hem diğer sakatlar döner hem de transfer falan yaparız.

Valla bu kadroyla 3 maçta zor geçecek inşallah malmö 1 puan ts kayseri 3 puan olur bi şekilde. Devre arası bi forvette alırdın ıcardının yerine osimhen belliki ayda bir adaleden sakatlanacak.

Elhamdülillah çok şükür çok korkmuştum yani kayseri maçında yada başak maçında sahadalar inşallah değil mi

Osimhen’in sakatligi kasimpasa macinda yasadiginin aynisi bence

Rfs,alanya maclarini kacirdi,milli aradan sonra antalya macinda oyuna sonradan dahil oldu

Yani - hafta

Osimhen sakatlığı sıkıntı. Bats bambaşka tipte ve oyunumuzu çok geriye götürür. Ts-Kayseri-Göztepe maçlar da zor. Tam Osimhen'in çözeceği maçtı bunlar.

buna da sukur ama o hakemin dudugu asilmali ve manaj 6 ay ceza almali

İkisi de Malmö, Ts ve Kayseri maçlarında oynamaz gibi. Sonra devre arasına giriyoruz zaten. En erken Göztepe maçıyla dönerler.

Şu 3 maçı atlatalım. Hem diğer sakatlar döner hem de transfer falan yaparız.

Jacops ve abdulkerim dönecek diye tahmin ediyorum hocanin aciklamalarindan yola cikarak

Kaan ne durumda bilmiyoruz

En azindan üc oyuncu dönerse elimiz rahatlar

Barışta ciddi birşey çıkmamasına çok sevindim lakin bilhassa osimhensiz çok zor 3 maç bizi bekliyor ..

İkisi de göztepe maçına hazır olur üç maç idare edecez artık bats batırmaz umarım osimhen de böyle 4-5 maçta bi sakatlanacaksa o kadar para vermeye gerek yok sakatlığa müsait belli ki

Geri
Üst Alt