Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.069
- 48.582
- 4.843
osimhen daha fazla . bence baris daha erken donebilir biyonik bir adam cunkuOsimhen 2 hafta, Barış 3-4 hafta yok sanırım. Barış çok ucuz yırtmış çok şükür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimhen daha fazla . bence baris daha erken donebilir biyonik bir adam cunkuOsimhen 2 hafta, Barış 3-4 hafta yok sanırım. Barış çok ucuz yırtmış çok şükür.
Haberlerde Osimhen için 1 hafta- 10 gün diyorlar. Barış için ise 2- 3 hafta deniyor. Osimhen'den daha erken döneceğini sanmıyorum. Biyonik adam olduğu için bu kadar erken dönüyor o hareketi Osimhen veya başka bir oyuncuya yapsaydı sezonu kapama ihtimali bir hayli yüksekti diye düşünüyorum.osimhen daha fazla . bence baris daha erken donebilir biyonik bir adam cunku
orta derece zorlanma nasil 10 gunde donuyormus? grade 2 strain demek yirtik iste en az 2 hafta 1 aya kadar gideri olan bir sakatlikHaberlerde Osimhen için 1 hafta- 10 gün diyorlar. Barış için ise 2- 3 hafta deniyor. Osimhen'den daha erken döneceğini sanmıyorum. Biyonik adam olduğu için bu kadar erken dönüyor o hareketi Osimhen veya başka bir oyuncuya yapsaydı sezonu kapama ihtimali bir hayli yüksekti diye düşünüyorum.
Bilmem bu şekilde haberler.orta derece zorlanma nasil 10 gunde donuyormus? grade 2 strain demek yirtik iste en az 2 hafta 1 aya kadar gideri olan bir sakatlik