Kulübümüzden Başsağlığı

Eren Arslan

10 Numara!
45f45gs4.jpg

Divan Kurulu Başkanlığımız Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili taziye mesajı yayınladı.

Galatasarayli oldugum için gurur duyuyorum.

:005::005::005:

Helal olsun size. Kalben böyle bir camiaya ait olduğum için tekrardan çok büyük gurur duydum...

:005::005::005::005::005:

Boyle bir kulubun taraftari olmaktan gurur duyuyorum

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

simdi birkac insan kilikli gelir ama bilmem kim icin dememislerdi muhabbeti baslatirlar. Cok vicdanlilarya onlar.

Kulübün resmi facebook hesabından baktımda ne reziller, ne kepazeler var. Tanrı lafına takan mı ararsın, küfreden mi ararsın, Fenerbahçeli oluyorum diyen mi ararsın, insanlığımdan utandım.

Kulübün resmi facebook hesabından baktımda ne reziller, ne kepazeler var. Tanrı lafına takan mı ararsın, küfreden mi ararsın, Fenerbahçeli oluyorum diyen mi ararsın, insanlığımdan utandım.

gercekten cok kotu ve egitimsiz bir toplumuz ve dahada kotuye gidiyor her gecen gun

gercekten cok kotu ve egitimsiz bir toplumuz ve dahada kotuye gidiyor her gecen gun

Karakteri bozuk çok desek daha doğru olur. Zira eğitimle halledilecek gibi değiller. 15 yaşında bir çocuk öldü. Hangi cehalet insanları bu denli köredebilir? Terörist diyen mi ararsın, cebinde patlayıcı vardı diyen mi. Sorun eğitim falan değil, düpedüz insan değil bunlar.

Geri
Üst Alt