Kulübümüzden Beşiktaş'a Gönderme

Admin niye boş paylaşim yapti ki? Kime gönderme yapti anlayamadim..

Admin sen de yeter artık gönderme.

Gereksiz işler

Edit. hala feto uzere laf cakmaya kalkiyorlar ezik kopekler. gulenecek durumdalar

haram kupa mı diyorlar ahahahahhha 2003 şampiyonluğğu hakkımda dönemin yöneticisi sinan engin neler demiş bi baksınlar

At şikecisiyle neden muhattap oluruz ki ? Dedim ben abi gereksiz açıklama yaptı başkan ve Okan hoca. Leş heriflerle ne uğraşıyorsak. Seneye o maçın da intikamını almak lazım ki bu sene gibi fırsat vermeyelim ezik büzük tiplere

Bu iki ezik kulübün sürekli Fetö üzerinden bize çemkirmeleri akla ziyan...O cemaatin en önde gelenlerinden İhsan Kalkavan ve Nihat Özdemir hangi kulüplerin 1-2 numaralı yöneticileri idiler? Bunlar ve muadillerinin GS kulübünde yöneticilik yapmışlığı yahut ihtimali bile söz konusu olabilir miydi?..

Müzesine soktuklarım.

Bunların tüm müzesi muhtemelen bizim müzenin 1/4 bölümü falan kadardır.
senin geçen gün attığın caps vardı

hani bjk logosu mikroskop ile ancak gözükürdü ?? galatasaray.org admininin işi gücü bjk yi laf yetiştirmekkk !!
gurur duyduğun galatasaray bu mu ? bunu mu layık görüyorsun kendine cann

Arkadaşlar Beşiktaş bir insan olsa şizofrenik vaka olurdu

Kendi kendilerine bir yalan uydurup ona inanıyorlar ( illa vardır tıpta karşılığı )

Örneğin 8-0 muhabbeti.

Ya da bu sene 10 puan geride bitirdikleri halde sanki biz bişey yapmışız gibi davranmaları

Normal değil tüm bunlar..

Alçaklık kompleksini de ekleyince gerçekten ağlamalarına katlanılmıyor..

Geri
Üst Alt