- 1 Ağustos 2009
- 44.966
- 43.595
- 4.198
Up
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdım renkdaş kısmetse alacağım senden.Benim kuzey üst kombinem var. Blok 409. Cezalı bloklar direk.
ber at gidiyor muYazdım renkdaş kısmetse alacağım senden.
Maç başında a...a... fenerbahçebiz bu cezayı niye aldık ki ?
en son içerde hatayla oynadık onda da 4 attık yani taşkınlık falanda olmamıştı doğrusu
Yönetim bunu arayacak soracak. 2 video sunsalar mokoko olurlarda kimsenin aklına gelmiyor sanırım.Haksızlık fener bize, hakeme, oyuncumuz abdulkerime dünya küfür etti dakikalarca hemde tüm tribün, aldı mı böyle bir ceza? bu yapılan en ufak tabirle..
Seyircisiz diye birşey yok gençler. Sadece kombine sahibi giremiyor. Başka birisine devir yaparsanız yada Klübe verirseniz yine maçta seyirci oluyor
Yok hocam merak etme. Takım bu haldeyken yine takımı yalnız bırakmayacaktır taraftar.2 günde 30 bin kişinin organize olması imkansız gibi bi şey muhtemelen 20-25 bin kişi anca olacak tribünde
bu hesabı tanımam etmem ama denk geliyorum çoğu zaman gişeden veriyor biletleri. takip et üstat belki denk getirirsiniçerdeki ts maçına gidecektim zaten maksat tribün boş kalmasın diye bilet arıyoruz, 200 liralık bilete 800 lira çekiyorlar.
vallahi bu millet iflah olmaz.
baya salakçaymış hangi takımın taraftarları yapmış bunu ?Maç başında a...a... fenerbahçe
3-0 dan sonrada söyle fener söyle ne oldu a....a...cimbom mu k...
Tezahüratları saolsun