GSC Haber Kulübümüzden Demirören’e Sert Cevap!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Galatasaray.jpg

Galatasaray, resmi siteden açıklama yayınlayarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i sert bir şekilde eleştirdi.

Detaylar GSC Portal'da...

Gider ayak şunun yüzüne şikeciliğini, beşiktaşı batırmasını, onun bjk döneminde takımında kaç yabancı olduğunu falan çat çat söyleseydin ya AYSAL!!!

bari başkan giderayak sövseydi resmi siteden tüpçüye

törenin silah olayi hemen unutuldu
kulüp bunun üstüne gitmelidir

Aysal bununla yetinmemeli. Ne varsa çatır çatır söylemeli bu şerefsiz paralı köpeğe.

Çok yumuşak bir açıklama olmuş. Açıklama yapmak zaten bir halta yaramıyor icraat lazım.

Açmayın çok sert(+18)

Basarisizlik sözü Ünal Aysal´i yaralamis gibi, hemen basarili olduklarini vurgulama ihtiyaci hissetmis. Stratejik anlamda yanlis bir aciklama.

Basarisizlik sözü Ünal Aysal´i yaralamis gibi, hemen basarili olduklarini vurgulama ihtiyaci hissetmis. Stratejik anlamda yanlis bir aciklama.

Basariyi hatirlamaktan ziyade TFF baskani'nin neden kupa törenlerimizde olmadigini vs. söyleseler daha iyi olurmuş.

Basariyi hatirlamaktan ziyade TFF baskani'nin neden kupa törenlerimizde olmadigini vs. söyleseler daha iyi olurmuş.

Mesele dogru stratejiyi izleyip, dogru sözleri kullanmak. Cocukca aciklamalar yapiliyor artik resmi siteden, cok daha ciddi ve daha profesyonel aciklamalar bekliyorum... Sen basarisizliklarini dis unsurlara baglarsan, adamlar da senin basarini yarin dis unsurlara baglarlar. Türk futbolu bu kisir döngüden cikmali artik. Demirören dönemini biz domine ederek gecirdik buraya kadar, yani dogrulari yapinca oluyor.

Galatasaray´in diger kulüblere nazaran kültürel ciddi bir farkligi vardir, bunu her aciklamamizda hissettirmemiz lazim.

Adem senin yasin kac ve ne is yapiyorsun? Sanirim prof falansin, bu egon oradan geliyor. Yasinda en az 35-40 var gibi görünüyor. Dün bir konuda 20 sene öncesinden bahsediyordun da ondan soruyorum.

Adem senin yasin kac ve ne is yapiyorsun? Sanirim prof falansin, bu egon oradan geliyor. Yasinda en az 35-40 var gibi görünüyor. Dün bir konuda 20 sene öncesinden bahsediyordun da ondan soruyorum.

Bazi forumlarda Türk futbolunu, Galatasaray´i ve siyaseti yorumlayan basit bir Galatasaray´liyim. Benim ne is yaptigim önemli degil, önemli olan yazdigim yorumlarim...
Her insanin belirli bir egosu vardir, ve hayati onun ile mücadele ederek gecer. Bunu bazileri farkeder, bazileri fark edemez.

Hiçbir şey yok açıklamada.

Yine bomboş bir açıklama.

Bu açıklamaları biz taraftar olarak bile tınlamıyoruz, gönderme yapılan kişilerin de umrunda değil.

Bir boka yaradığı yok bu "sert" açıklamaların

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Kendi aciklamasiyla dalga gecen taraftar varken bu aciklamayi Demirören tinlamaz bile, bu ne kepazeliktir böyle? Rezil bir aciklama.

Bu siteden yapılan açıklamalarımıza hastayım.Bir halta yaradığını görmedim.

Geri
Üst Alt