Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.204
- 25.786
- 2.808
Umarım bazı topçulara motivasyon kaynağı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BulacamTercüman aranıyor
yeni katıldın ama çabuk kaynaştın - elinden geleni yapmanı istiyoruz - Yolculuk yeni başlıyour , tribünler şarkınla coşacak
tarzında bir taradıman lise 2 almanca seçmeli dersinden kalanlarla attık tuttuk
fena beklentim var bu çocuktan . gaza geldim.Bulacam
"Sevgili Derrick,fena beklentim var bu çocuktan . gaza geldim.
Yarın asist ya da gol geliyor bak gör."Sevgili Derrick,
Aramızda henüz çok yenisin ama çok kısa bir sürede hepimizin kalbini kazandın. Pozitif tavrın takım ve etrafındaki herkes için çok iyi. Artık sahada katkı yapma zamanın geldi. Neler yapabileceğini biliyoruz. DK27'nin iz bırakacağını biliyoruz. Hikaye şimdi başlıyor, haydi evlat. Mayıs ayında şampiyonluğu senin şarkınla kutlayacağız."
Gsc efsanesi yiğiti tanımıyor olman enteresanKim bu tosun kardeşimiz?
"Sevgili Recep,
Gscimbom'a geldiğin günden itibaren çok şey yaşadın, acısı da oldu tatlısı da. Tıpkı hayat gibi... Ama bu süreçte değişmeyen tek şey vardı, o da muhalefetçi kimliğin. Bu görevi her zaman sahiplendin, sarı ve kırmızı sadece formanda değil, kalbinde de birleşti ve forumdaki biz oldun. Kayseri'deki serüvenin ardından forumdaki yerin ve kafandaki düşüncelerin biraz farklı olsa da katkın yine çok büyük. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırırken sizleri gülümserken görmekten büyük mutluluk duyacağız... Çocukluk aşkın için mücadeleye devam! Yoksa Emrah seni fırçalayabilir"
Bu muydu lavezzi kesin geldi diye şişko?Gsc efsanesi yiğiti tanımıyor olman enteresan
Geçen birisi ndombele'nin başına öyle bir olay gelecek ki eski günlerine dönecek dedi. Bende ne olacak kulüp önündeki yemeği mi alacak dedim . Sonuç mycSevgili tanguy
her öğün 2 ekmek yiyerek neyi hedefliyorsunuz
lütfen kendinize geliniz
onun yaşı yetmez lavezzi yeBu muydu lavezzi kesin geldi diye şişko?
Geçen birisi ndombele'nin başına öyle bir olay gelecek ki eski günlerine dönecek dedi. Bende ne olacak kulüp önündeki yemeği mi alacak dedim . Sonuç myc
Ula burada bile devrecilik var.
Edit: bu bir sadece örneklemedir. Yine b.k yoluna gitmeyelim.
Yigit olsa direkt raporlardim da sana kıyamam reisRaporlasaydın direkt heis
Şampiyonluk kutlamasına çağırırız daha klas olur.Boey içinde yazmaliydi bence erden baskan