Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.126
- 25.459
- 3.183
Köpek gibi sadık olmak da olmaz, olmayalım da zaten.Bizim taraftari cok gozunde büyütme cengiz fb kitlesine gore kulübe aidiyetimiz cok cok zayif ozellikle bizim gibi 40 ve üzeri yaslarda olanlar icin hobi gibi gs tutmak
Biraz yeni nesil daha saglam ve fanatik geliyor
Bizim fener kitlesi kadar bu kulübe aidiyetimiz olsa pek cok şey farklı olurdu
Fenerlilere cok kızıyoruz filan ama köpek gibi sadıklar kulüplerine biz misal 1 sene şampiyon olmayalım ertesi sene tribünler anında boşalır
Diğer hususta bu gevşek kaypak kitle olumsuz durumlarda anında adam satan kitle bak erden olayında gördük ses cikarmayi geçtim sucluysa cezasını çeksin abi diyenler oldu yani anında sattılar
O yuzden tiksinmeye başladım artık ulke fut olundan keske birsey vesile olsada birakabilsem diyorum kaç yildir
Herkese bir öncü gerekir. GS taraftarı yönetim güçlü olsa bunlara pabuç bırakmaz, Bugün yönetimde Erden Timur olduğunu düşünelim. Taraftarın tepkisi, aidiyeti, sahip çıkması, böyle mi olurdu?
Artık acizliğimizi gören daha çok saldırıyor. Tepki gelmedikçe dozajını arttırıyor, taraftar da yılıyor haliyle.
Geçen sezon Erden Timur yayında GS'yi zor zamanlar bekliyor dedi, 1-2 aya kalmadı verilen kararları gördük. Bu adam dışarıdan bunları biliyorken yönetimimiz ne yapıyor, hiç bir şey.
Hala ilk sezonundaki o Alanya maçı sonrası konuşmasından bahsediliyor misal, her masadayız, her zerredeyiz lafından bahsediliyor. Her sözü yer buluyordu medyada, taraftarı konsolide ediyordu.
2 sezon önce Erden Timur basın açıklaması yapacaktı, son anda Dursun Özbek de katıldı ve Erden o basın toplantısında konuşamadı bile. Dursun ılıman konuşmasıyla geçiştirdi. Ben o günden sonra başımızın eğik, herkesin her istediğini diyebileceği, ligde bir ağırlığımızın olmadığını anladım. Böyle böyle yıldı taraftar. Sinek ikili lafı da boşuna denmedi zaten.
Elbette taraftar başarıya endeksli bir kulüp olduğumuz için kötü günde ilgisini azaltıyor, ama bizim taraftar, GS için mücadele eden kim varsa arkasında dağ olur, ülkede de siyaset üstü olacak güçtedir.