Kulübümüzden İzet Hajroviç Açıklaması

Melih Akan

Berlin Panteri

8895a1.jpg

Kulübümüz bazı basın yayın organlarında yer alan İzet Hayroviç'in Werder Bremen ile sözleşme imzaladığı iddiaları üzerine bir açıklama yayınladı.

Detaylar GSC Portal'da...

Iddialar doğru ise bla bla bla. Normalde desteklerim seni resmi site ama şimdi saçmalama lütfen.

Ortega gibi olsada paraciklar bize gelse

Ortada geçici lisans falan yok, yönetime sallamayı bırakıp sürecin sonunu beklemek lazım.

Vay hıyar ağası vay.

I am the one who knocks!

fifadan lisans aldi haberini bu ntvspor yapmişti dimi. nedesen boş.

ya beyler saf olmayın. bizim drogbada yaptığımızın aynısını yapıyor işte herif. çin klübü bişey yapabildimi drogbaya. o yüzden ben yönetimin açıklamalarına itibar etmiyorum. yaptıkları aptallığı örtebilmek adına açıklama yapıp tepkileri azaltmak istiyorlar, olay bundan ibaret.

Ribery gibi oldu. Marsilya'yada dava acmıstık ama sonuc alamadık. Malesef kazık yedik :mad-49:

ya beyler saf olmayın. bizim drogbada yaptığımızın aynısını yapıyor işte herif. çin klübü bişey yapabildimi drogbaya. o yüzden ben yönetimin açıklamalarına itibar etmiyorum. yaptıkları aptallığı örtebilmek adına açıklama yapıp tepkileri azaltmak istiyorlar, olay bundan ibaret.

Drogba'nın sözleşmesinde "3 ay gecikme halinde tek taraflı fesih" maddesi vardı sanırım ve bu durum geçerli olmuştu. Hajrovic'in detayları nedir bilemiyorum ama umarım o maddeyi devreye sokacak kadar geciktirmemişizdir maaşını.

Ama katılıyorum, yönetim tepkiyi Hajrovic'in üzerine çekmek için uğraşıyor ya da küçük bi ihtimalle bildikleri bişey var.

bekliyoruz biz sürecin sonunu, dediğin doğru olabilir ama doğmamış çocuğa don biçilmez,bu süreç lehimize sonuçlanırsa burdaki en büyük aptalda sen ve senin gibiler olur.

Geri
Üst Alt