- 16 Haziran 2010
- 204.257
- 156.397
- 6.838
Son dakika, cogu internet siteleri bu aciklamadan sonra haberlerinde duzeltmeye gittiler..
:cay:
:cay:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sermaye Piyasası’nın değerlerini etkileyebilecek, yalan,yanlış, yanıltıcı, mesnetsiz bilgi veren, haber yayan, yorum yapan gerçek kişilerle, tüzel kişilerin yetkilileri ve bunlarla birlikte hareket edenlerle ilgili olarak SPK kanununun ilgili maddeleri uyarınca 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve ağır para cezası ile cezalandırılacağı hükme bağlanmıştır.
Yarın'da isviçre'ye gider artık başkan
Ama diğerleri gibi gizlice değil
O değilde işimiz zor
Yıldız holding
Doğuş Holding
Ve koç la
baş etmek kolay değil işimiz zor
ben bizim yönetimin boş konuştuğğunu düşünüyorum
asıl mesnetsiz olanlar bizi yönetim valla kusura bakmayın.
eğer hala bu aziz yıldırım konuşabiliyorsa ve bu fenerbahçe bu ligdeyse ve hala bu oyunlar camiamıza oynanıyorsa, ya demirören gider ya da yabancı sınırını değiştiriri diyen Aysal ve ekibinin rezalet yöenetiminden kaynaklanıyordur.
Adnan Öztürk gibi babayiğit adam lazım dik duran masayay yumruğnu vurabilen genç ve dinamik bir adam.
Boş mu konuşuyor? Mesnetsiz mi? Şu an AKP ve Erdoğan desteği ile AKP ve fenerbahçe medyası üzerimize oynuyor. Adamlar aralarında anlaştı ve bizi de paralel ilan ettiler işte bu kadar basit. 17 aralık tarihinden sonraki paralel mevzusunu kalkan yaptılar. Aziz, yeniden yargılanma karşılığında tayyibe zaten olmayan şerefini sattı. Flört döneminden sonra aynı yatakta gerdeğe giren bu çift şimdi nasıl yaparız da Galatasaray'ı aşağıya çekeriz onun hesabını yapıyor. Bugünkü açıklamamızdan sonra Demiröen ve Aziz buluşuyorlar. Gecesine tüpçünün gazetesinde böyle bir haber servis ediliyor. Gerisini siz anlayın...
Ünal Aysal "Ya yabancı sınırı biter ya da onu getiren federasyon" derken federasyonun arkasındaki gücün farkında değildi. Demirören seçilmedi AKP iktidarı onu atadı. Padişah hazretlerinin izni olmadan kuklasını yerinden kımıldatamaz kimse.... Ünal Aysal gibi bir adam bile bu kadarını yapabildiyse Adnan Öztürk bu kadarını da yapamazdı emin olun.
Yani kısaca bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım. Şu olaylarda bile haksız yere yönetime sallayanları görünce bizim düşmana ihtiyacımız yok diyorum.
erman on numara yazmissin.ama unal aysal tupcunun arkasinda hangi gucun veya kimlerin oldugu bilmedigi kismina katilmiyorum..tff-rte-fener ucgeni bu kadar rezil bi hal alacagini tahmin edemedi dersek daha dogru olur..
★☆★
Bir nevi aynı yola çıkıyor renkdaşım. Muhakkak ki biliyordur. Tüpçü şike sürecinden 8 ay sonra federasyon başkanı seçildiğinde(atandığında) de arkasında kimin olduğunu, kimin kuklası olduğunu ve ne maksatla oraya getirildiğini biz bile görmüştük! Bizim gördüğümüz şeyi Ünal Aysal mı göremeyecek? Tabi ki öyle ama pisliklerin haysiyetsizliklerin artık bu kadar göstere göstere yapılabileceğini tahmin etmemiştir elbet. Çünkü ülkede adalet diye tarafsız medya diye birşey kalmadı. Herşey tek bir adamın emrine girdi ve o ne isterse o oluyor.
ya birakta agiz tadinlan kucuk bi duzeltme yapalim arkadas
★☆★

eğer hala bu aziz yıldırım konuşabiliyorsa ve bu fenerbahçe bu ligdeyse ve hala bu oyunlar camiamıza oynanıyorsa, ya demirören gider ya da yabancı sınırını değiştiriri diyen Aysal ve ekibinin rezalet yöenetiminden kaynaklanıyordur.
Adnan Öztürk gibi babayiğit adam lazım dik duran masayay yumruğnu vurabilen genç ve dinamik bir adam.