Transfer nobetinde isyan etmeye bagirip aglamaya devam.. yok transfer yok .....
Hocamiz futbol anlaminda en dogrusunu yapiyor yuzde 99umuz halen anlamis degil. Bu problemler asla ve asla kisa vadeli cozulmez.
Gelece yatirim olarak bir cok genc muhtemel yildizlari topluyor hocamiz. Bizim taraftar olarak tek yapmamiz gereken sabirli olmak. Sampiyonluktan baska hedefimiz olmamali. Avrupa icin zaten kac yildir "yedek kadro" ile pas geciyoruz. Aynisini onumuzdeki 1-2 sezon da yapmaliyiz. Hedefimiz belki tuhaf olabilir ama asil cikisimizin ortaya cikacagi yillar 2021-2022-2023 olacaktir. Bunun icin sabirli olmamiz sart.
Tablo ortada. Tek engelimiz biz kendimiziz. Bir cogumuz sanki kosedeki bakkali calistirir gibi transfer yapmamiz lazim demesinden biktim.
Yolumuz acik goren yok. Sabirli bir sekilde istikrarli bir sekilde ve bu onumuzdek 5 yillik surecte bu "genclendirme operasyonundan" yilmiyarak yolumuza devam edersek Turkiye ligimizde bizi durdurabilecek kapasitede takim yok.
Bazen yorumlari okurken morelim bozuluyor. Harbiden bu kadar kisa vadeli dusunen bir milletmiyiz diye.... Sonra donuyorum ve hocamizin bu sezon genclere yapilan yatirimlari goruyorum ve rahatliyorum. Tek endisem 1 sezon sampiyon olmazsak bizim simarik taraftar hocamizi da mi istifaya cagiracak diye ? Cengiz Baskan ve Terim hocamiz bu 5 yil icinden bu koltuklardan dusurulurse ozaman isimiz kuslardan beter olur.
Biraz sabir Galatasaray ailesi, Biraz guven! yolumuz acik, simdi calisma zamani!