Kulübümüzden Küfürlü Tezahürat Hakkında Açıklama!

Aynı eylemden Arda Turan ceza almıştı.

Seçim olmasaydı umurunda olmazdı bu beceriksiz yönetimin.

Herifler adam dövdü bir sey olmadı. Küfüre mi ceza verecekler?! Peh!!!

bunu hemen yapacaktın beceriksiz yönetim!

Neden pzt, salı değil de bu gün:d

Niye bugun yapilmis mis? 2 saat evvel Fener cunku Kerem Akturkoglu hakkinda sikayette bulunduklarini acikladi. Bizimkiler de dogal olarak 'madem siz boyle pisliksiniz bizde karsi atak olarak sizin birden fazla oyuncunuzu sikayet ettik' diyor iste. Kisaca PFDK'ya : bizim Kerem ceza yerse bunlarin hepsi yemeli diyor.

Biraz da tepki vermek icin firsat kollamayin artik. Biraz gun icinde yasanan olaylari takip edelim cunku bazen karsidaki dusman'a karsi bir olup yonetime destek vermek lazim. Birini sevmiyorsunuz diye herseye negatif yorum yapmak guzel degil.

Niye bugun yapilmis mis? 2 saat evvel Fener cunku Kerem Akturkoglu hakkinda sikayette bulunduklarini acikladi. Bizimkiler de dogal olarak 'madem siz boyle pisliksiniz bizde karsi atak olarak sizin birden fazla oyuncunuzu sikayet ettik' diyor iste. Kisaca PFDK'ya : bizim Kerem ceza yerse bunlarin hepsi yemeli diyor.

Biraz da tepki vermek icin firsat kollamayin artik. Biraz gun icinde yasanan olaylari takip edelim.
Arkadaş, zaten benim problemim o. Ne alaka Kerem olayı?

Madem böyle bir küfürlü olay oldu, ve maç akşamı videosu düştü, neden hemen tepki vermedik neden?

Arda bu yüzden ceza almadı mı, hatta tezahüratın kendisi aynı yahu.

Kerem ile ne alakası var?

Ne fırsat kollaması? Ne diyorsunuz?

Kerem ceza yerse hepsi yemeli
1'e karşı 28
Vallahi güzel tepki
Evet biz fırsat kolluyoruz

Arkadaş, zaten benim problemim o. Ne alaka Kerem olayı?

Madem böyle bir küfürlü olay oldu, ve maç akşamı videosu düştü, neden hemen tepki vermedik neden?

Arda bu yüzden ceza almadı mı, hatta tezahüratın kendisi aynı yahu.

Kerem ile ne alakası var?

Ne fırsat kollaması? Ne diyorsunuz?
Sen ne zaman PFDK'nin bizim bir sikayetimiz sonucu Fener'e ceza verdigini gordun? Adamlar olmayan goruntuden Icardi'ye 1 mac ceza verdiler. Irfan Can Kahveci yayinci kurulus kamerasi onunde kufurlu tezahüratta bulundu ceza aldi mi? Zaten biz sikayet etsek birsey vermezlerdi yine. Bu defa olmayan seyden Kerem'i sikayet ediyorlar yok yere Icardi gibi ceza yesin diye ugrasiyorlar. Tabi mecburlar suan boyle kontra atak yapmalari yoksa PFDK'nin eline bir firsat daha gelecekti.

Sen ne zaman PFDK'nin bizim bir sikayetimiz sonucu Fener'e ceza verdigini gordun? Adamlar olmayan goruntuden Icardi'ye 1 mac ceza verdiler. Irfan Can Kahveci yayinci kurulus kamerasi onunde kufurlu tezahüratta bulundu ceza aldi mi? Zaten biz sikayet etsek birsey vermezlerdi yine. Bu defa olmayan seyden Kerem'i sikayet ediyorlar yok yere Icardi gibi ceza yesin diye ugrasiyorlar. Tabi mecburlar suan boyle kontra atak yapmalari yoksa PFDK'nin eline bir firsat daha gelecekti.
Yahu onlar hak edilen cezaları vermesin, sen tepkini göster.

Ee o zaman madem ceza vermiyorlarsa neden bu açıklama o zaman?

Artı olarak sevkler ve cezalar açıklandıktan sonra ek başvuru yapabiliyorsun sanki onu net bilmemekle birlikte böyle bir şey var diye hatırlıyorum.

Fb soyunma odası 28 fbli topçu GS'ye küfür eder,

Gs yönetimi: (açıklama yok)

Kerem'in küfür ettiği video yayılır, fb yönetimi kerem ceza alsın diye uğraşır,

Gs yönetimi:

Ama bize tüm takım küfür edildi.

Ulan madem böyle bir argumanın var, baştan yardırsana?!

Bunu dile getiren biz:

(Fırsat kolluyorsun)

Biraz da tepki vermek icin firsat kollamayin artik. Biraz gun icinde yasanan olaylari takip edelim.
Hocam napton?! Ben yönetimi elestirmedim. Tffyi pfdkyia falan laf soktum

Geri
Üst Alt