Kulübümüzden Roberto Mancini Açıklaması

Osman SEDEN

İvan Bebek, Damir Javor, Benjamin Brand
Hocaların Hocası

0de00galatasarayh94446_OBT4E%20%28Kopyala%29.jpg

Kulübümüz bazı yayın organlarında yer alan teknik direktör arayışı hakkındaki haberler üzerine açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

ya yürüyün gidin ya. allah cezanızı vermesin. nereye varacaksınız bu hocayla. yemin ederim ben gelip yönetsem takımı şu heriften daha başarılı olurum

Kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz, ligde ki hedefiniz 2. demek ki, vizyonunuz süper.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Taraftar

hocanın futbolcunun yönetimin kenetlenmesi buysa eğer hiç kenetlenmesinler toptan hepsi birlikte çekip gitsinler o zaman.. var gücüyle çalışmaya devam etmek de buysa o zaman bizim hedefimiz orta sıralar heralde başka açıklaması olamaz bunun...

Önümüzde bir kupa finali,4 tane lig maçı var.KAP ceza kesmek için pusuda bekliyor,Mancini'nin tazminatı var.Böyle bir açıklamanın gelmesi çok normal.Hemen gaza gelmemek lazım,belli ki hoca arıyorlar ama sezon sonu bekleniyor.

Anladik sagol Galatasaray.org

Helal Olsun Yonetim.Bende bunu bekliyordum.

Bu tarafara zaten bu gidisle TD bulamayacagiz.

bu topraklarda 10 yıllardır hocamızın arkasındayız tarzı açıklamaların ardından ne yiğitler harcandı.

Başkan akıllı adam doğru kararı bukez zamanlama hatasıda yapmadan verecektir.

Seneyede Sampiyonluk gitti. En cok üzüldügüm de Ersun Yanal gibi bir adamın bir takımı sampiyon yapması. Cünkü rakipleri yok.

Bu açıklamadan sonra kesin gönderilir

işte bu ya.seneye de takımda ki yeniçeri pislikleri gönderip kendi takımını kuracak hocam

Bazılarının gazımı almak için yapılmış bir açıklama.

Türkiye Kupası + Lig 2.liği olmazsa Mancini her türlü şutlanır. Kimse birbirini kandırmasın. 2'sinden biri dahi olmazsa Mancini'ye elveda..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bekledigim aciklama geldi sonunda. Hocanin arkasinda durmak gerekiyordu...

Tapatalk

Zamana yayma aciklamasi olarak kabul etmek istiyorum. Son 4 haftayi iyi gecirmek adina.

Onun disinda asla kabul etmeyecegimiz birsey olur Mancini´nin kalmasi.

Bu sefer tek hedef Ünal Aysal olur. Bizden söylemesi.

Son derece normal açıklama ama heralde Galatasaray taraftarının beklediği açıklama şöyle olmalıydı;

Evet basınımız doğru söylüyor , çoktan kovduk bile ama 4 hafta sonra açıklayacağız. Gs taraftarı hiç merak etmesin Luce gelecek dertler bitecek.

-Gs Yönetim.

Ne diyeceklerdi 4 hafta kaldi biz bu arada baska hocalarla gorusuyoruz, Mancini ilede tazminat konusunda anlasmaya calisiyoruz adi gecen isimlerde dogrudur. Bunu mu bekliyordunuz. Tum resmi maclar bitince yollar ayrilir.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt