Kulübümüzden Selçuk İnan Açıklaması

Melih Akan

Berlin Panteri
selcuk.jpg

Kulübümüz Selçuk İnan hakkında açıklama yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

Özür dilemesi lazım !!!

I am the one who knocks!

Sahip cıkılması güzel ama Selcuk'un da cıkıp bir acıklama yapması lazım,hic hos degildi görüntü...

Ben uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğine inanmıyorum ama madem yönetim İNANıyor vardır bir bildikleri.

Selçuk'u en sert eleştirenlerin başında geliyorum kendisine pek sevgim de kalmadığı doğru. Ama tansiyonu yüksek bu tip maçlarda anlık hataları abartmaya gerek de yok. Selçuk kesilecekse bu formayı çıkarttı diye değil performansı sebebi ile olmalı ki kendine gelip daha iyisini yapmaya çabalasın.

sahip çıkılması doğru ama sezon sonu gönderilmeli mental olarakta bitik fizikende doymuşluk hat safada hamburgdan çalhanoğlu akar melo ile birlikte

Selçuk'u severdim ancak bu hareketlerinden sonra pek sevgim ve saygim kalmadı. Açıklama yerinde neden diyecek olursanız. Medyanin önüne atılması çok kötü olurdu. Bu açıklamadan sonra Selçuk'un da özür dilemesi lazım.

# tapatalk #

Kendisinin 2 sene önceki performansına saygı duyulacak ama kendisine açıklamada bahsedilen güven olur mu bilmiyorum bundan sonra.

Selçuk'u en sert eleştirenlerin başında geliyorum kendisine pek sevgim de kalmadığı doğru. Ama tansiyonu yüksek bu tip maçlarda anlık hataları abartmaya gerek de yok. Selçuk kesilecekse bu formayı çıkarttı diye değil performansı sebebi ile olmalı ki kendine gelip daha iyisini yapmaya çabalasın.

aynen öyle

Nerede Selçuk'un açıklaması ve özrü? Olay büyütülmemeli katılıyorum ama olayı büyüten zaten Selçuk. Üstelik en büyük rakibimizin karşısında. Adamın oyundan çıkmak için yapmadığı numara kalmadı, yetmedi formaya saygısızlık yaptı. Mutlaka özür bekliyorum. Bu takımın forması benim açımdan bu kadar değersiz değil. Ayrıca özür dilesin ve ya dilemesin kaptanlığı alınmalıdır.

Özür işine çok takılmaya gerek yok atar haftaya firikikten güzel bir gol atar öper formayi ondan sonra devam..

Şahsen eskisi kadar sevgi beslemiyorum kendisine son olaylar da tuzu biberi oldu adam gibi özür dilesin olay tatlıya bağlansın

Selçuk sıradan bir oyuncu değil son yıllarda takımın sembol bir oyuncusu ve en önemlisi kaptanı yaptığı da büyük terbiyesizlik.

fb medyası yiyemeyecek artık tek bir futbolcumuzu bile...

Geri
Üst Alt