Kulübümüzden Selçuk İnan Açıklaması

Birde şöyle düşünmek lazım selçuğun bu yaptığını umut bulut,aydın yılmaz,hajrovic vs bir oyuncumuz yapmış olsaydı şu anda selçuğa sahip çıkalım diyen arkadaşlar o futbolcularımızada sahip çıkarmıydı yoksa formamıza yapılan bu saygısızlık karşısında tez kellelerinimi isterlerdi?Şu anda selçuğa sahip çıkan arkadaşların çoğu ondan beklentisi olduğu için affedelim diyor bir insanın sana karşı yaptığı terbiyesizliği ondan bir beklentin olduğu için olmamış gibi kabul edersen bu karakterli bir duruş olmaz.

Birde şöyle düşünmek lazım selçuğun bu yaptığını umut bulut,aydın yılmaz,hajrovic vs bir oyuncumuz yapmış olsaydı şu anda selçuğa sahip çıkalım diyen arkadaşlar o futbolcularımızada sahip çıkarmıydı yoksa formamıza yapılan bu saygısızlık karşısında tez kellelerinimi isterlerdi?Şu anda selçuğa sahip çıkan arkadaşların çoğu ondan beklentisi olduğu için affedelim diyor bir insanın sana karşı yaptığı terbiyesizliği ondan bir beklentin olduğu için olmamış gibi kabul edersen bu karakterli bir duruş olmaz.

Örnek verdigin isimler sezonda 40 maç oynasin emek versin ondan sonra konusalim. Sakin aydin demede ne dersen de.

İşte bu. Başkan halletmiş durumu. Bravo başkan :ka19:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Açıklama gayet yerinde. Burada performansı için (ki son maç bence gayet iyiydi) eleştiri yapan arkadaşlara çok saygılıyım ama profesyonellik ve adamlık açısından Selçuk bence 10 numara adam ve takıma da kaptan olarak çok yakışıyor.

Şikecilerin aldıkları şike cezası yüzünden seneye de çok büyük ihtimal değişmeyecek yabancı kuralını göz önünde bulundurursak Selçuk gibi adamımızı bu ne idüğü belirsiz medyaya yedirmemeliyiz...

Prosedür gereği açıklama yapılmış.

fb yandaşlarına yedirmeyiz Selçuk'u.. Eleştiri başka, gömmek başka.

Selçuğun dışarıdan bakıldığında Mancini ve Sneijder ile arasında bir problem olduğunu gözlemliyorum ben. Artık araya Tugay,Ufa Reis yada başkan mı girer bilemiyorum ama oturup hayırdır konulu bir konuşma yapılması gerekir diye düşünmekteyim bu üçlü arasında. Selçuğun da bir açıklama artık özür olur yada derdi sıkıntısı ne gidesi mi var bunları paylaşması gerekir ki hep beraber aydınlanalım yoksa 2 harekette kaptanı yedirmezler öyle.

10 şut çekip taraftara yollamaktan, 3 şut çekip kaleye isabet ettirmek iyidir.

Vasfi Selçuk'a haksızlık etme. Formsuz sadece. Toparlandığı zaman yine mest edecektir hepimizi..

Klupten açıklama değil, selçuktan özür bekliyoruz ve kaptanlığı artık o taşımamalı ondan daha çok hakeden ve bu yükü taşıyabilecek çok kişi var

Kesinlikle yanlış bir açıklama. O zaman her adrenalini yükselen, her sinirlenen oyuncu formayı çıkartıp çeksin gitsin. Var mı böyle bir şey? Bu adamlar milyonlar indiriyor cebe. Bi zahmet tepkiye de triple karşılık vermesinler.

Vasfi Selçuk'a haksızlık etme. Formsuz sadece. Toparlandığı zaman yine mest edecektir hepimizi..

Beni bilen bilir her konuda iyimserim, Selçuk'u da biliyoruz bu sebeple bu sene şampiyon olamadıysak sorumlu belli.

Adam resmen formayı çıkarıp teslim etti. Sanırsın Kartalspor'da oynuyor PTT'den teklif gelcek.

Beni bilen bilir her konuda iyimserim, Selçuk'u da biliyoruz bu sebeple bu sene şampiyon olamadıysak sorumlu belli.

Selçuk'a nefret duyma. Bu kadar söyleyeyim sana. Hataya düşme.

Selçuk'a nefret duyma. Bu kadar söyleyeyim sana. Hataya düşme.

Valla sezon başından beri bekledim ben, o kötü oynadıkça ben kahroldum. Bardağı taşıran son damlaydı bende, derbide 1-0 öndeyken yaşananlar.

Adam resmen formayı çıkarıp teslim etti. Sanırsın Kartalspor'da oynuyor PTT'den teklif gelcek.

Drogba burak yekta semih vs bunlar için de yorum alalim hatta mancini içinde alalim sorumluyu tespit edelim selçuğa sapina kadar haksızlık yapiliyor bu da çok net..

Drogba burak yekta semih vs bunlar için de yorum alalim hatta mancini içinde alalim sorumluyu tespit edelim selçuğa sapina kadar haksızlık yapiliyor bu da çok net..

Hepsi mücadele etti, yırtındı, didindi. Selçuk takımı bu sezon da şampiyon yapabilecek bir futbolcuyken bu sezon yaptıkları, futbolcu arkadaşlarına, teknik heyete, kulübe, taraftara bir ihanettir.

İyice oyuncuların çiftliğine döndü kulüp. İsteyen futbolcu istediği gibi at koşturuyor, ne bir yaptırım ne bir ceza var, oh ne güzel İstanbul.

Geri
Üst Alt