Kulübümüz'den SPK Açıklaması

Tanju Ak

Kırmızı Üye
Kamuoyuna Duyuru

Kulübümüz hakim hissedarı Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin sermaye artırımı ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun almış olduğu bugüne kadar görülmemiş olağan dışı karar teknik ekibimiz tarafından incelenmiş olup, yarın Yönetim Kurulumuza sunulacaktır. Şu aşamada kararın içeriğine ilişkin herhangi bir açıklama yapmayı uygun bulmadığımızı kamuoyu ile paylaşırız.

Galatasaray Spor Kulübü

forumda bi arkadaş çıksın da şu spk olayını anlayacağımız dilden anlatsın

bence sermaye arttırımı işi hayal oldu arkadaşlar. tahminlerim beni yanıltmazssa ciddi bir nakit sıkışıklığı bekliyor olacak bizi yazın. transfer beklentilerimizi minumum tutmakta fayda var.

Büyük ihtimal geri çekeceğiz sermaye artırım teklifini.Şartları bayağı zorlaştırmışlar biz böyle kazanınca devamlı...Zor günler bizi bekliyor gibi...

Spk sermaye artırımı için şartlı onay vermişti. İlk defa böyle ilginç şartlarla onay verince şartlar teknik ekip tarafından incelenmiş ve yarın yönetim kurulunun görüşüne sunulacakmış...

şikecilerin ağlaması baskısı yüzünden yasal olan birşeyi yeni kanun çıkararak illegal yaptılar anlayacağınız

Yani diyor ki biz üzerimize düşeni yapmıştık ama yine bir operasyonla karşı karşıyayız.

Kisaca özetleyeyim:

Kulüp 313,7 Milyon TL bedelli özkaynak artisina gitmeyi planliyordu. Bizim hisselerin %44,96'si kücük-büyük, yerli-yabanci yatirimcilarin elinde. Eskiden olsaydi 313,7 Milyon TL'nin %44,96'sini biz karsilamayacaktik. Yani herkes kendine düsen payi ödeyecekti ve sermaye artisi gerceklesecekti. Fakat SPK bi degisiklige gitti ve bize dedi ki, eger 313,7 milyon TL'lik artis yapmak istiyorsan, paranin tamamini sen nakit olarak vereceksin. Yani sarti bu.

Böyle bisey de tarihte görülmemis bir olaydir. O yüzden de Kulüp az önceki aciklamayi yapmistir. Tahminen hukuki yollara basvurur Sayin Ünal Aysal.

Ekonomi, Borsa islerinden pek anlamayanlar icin kisa bir özetti.

Spk başbakanlığa bağlı.. Mahmut Uslu-Başbakan görüşmesi (Rıdvan)

UA polar satacagina, spk yürüyüsü yapsin. Adamlar spk baskani GSli diye neler yapdilar adami görevden aldirdilar.

Cok pasifiz coooook.

Bir iki kelamda yönetime yapacagim, belliki bu medya satilik para ile konusuyorlar. Biraz para dök satin al bu serefsizleri. Hukukla mukukla olacak is degil, oyunu kuralina göre oynamazsan böyle ezerler isde.

Fenerli serefsizler her boku yapiyorlar önümüzü kesmek icin, sizde aynisini yapmadiginiz sürece bir halt olmaz bizden!

Bu ülkede adam gibi davranmak enayilik olarak algilaniyor. Senin 30 milyon taraftarin var arkanda sosyal medya olsun, baska unsurlar olsun bu yönetim camiayi birlestirmeli, bu böyle gitmez!

Ulan ben baskan olacagim bak neler yapiyordum bu serefsizlere, biz sike yapsaydik bizi amatöre kadar göndertirdi bu anasini bacisini oksadigimin cocuklari!

Buna oy veren bizden değildir!!!!

[attachment=7873:1392105460775.jpg]

Ekli dosyalar

• 1392105460775.webp
    1392105460775.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 188
Kisaca özetleyeyim:

Kulüp 313,7 Milyon TL bedelli özkaynak artisina gitmeyi planliyordu. Bizim hisselerin %44,96'si kücük-büyük, yerli-yabanci yatirimcilarin elinde. Eskiden olsaydi 313,7 Milyon TL'nin %44,96'sini biz karsilamayacaktik. Yani herkes kendine düsen payi ödeyecekti ve sermaye artisi gerceklesecekti. Fakat SPK bi degisiklige gitti ve bize dedi ki, eger 313,7 milyon TL'lik artis yapmak istiyorsan, paranin tamamini sen nakit olarak vereceksin. Yani sarti bu.

Böyle bisey de tarihte görülmemis bir olaydir. O yüzden de Kulüp az önceki aciklamayi yapmistir. Tahminen hukuki yollara basvurur Sayin Ünal Aysal.

Ekonomi, Borsa islerinden pek anlamayanlar icin kisa bir özetti.

Tamamiyla bizi engellemek ve önümüzü tikamak icin yapilmis bir hamle zaten bu.

Siyasetin bizi ve Ünal Aysal'i sevmedigi zaten malumunuz. Bunda hem stad acilisinda yasananlar, hem Gezi olaylarindaki aciklamalar rol oynamaktadir.

Geri
Üst Alt