Kulübümüzden Sponsorluk Hakkında KAP'a Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neye yarar ki salihlere yigitilere aydinlara selcuklara buraklara verilenlere baktiktan sonra

beni bu sözlesmeler hic sevindirmiyor/heyecanlandirmiyor

4. Sayfa sonunda kap açıklaması anlasilabilmistir tebrik ederim.

70 milyon euro ILAVE bedel demiş dikkat.

Sonradan açıklamayı tekrar okudum, benim anladığım eski anlaşmanın üzerine 10m€'su peşin, 70,75m€ daha koyarak 10 seneye uzatmışız. Oradaki ilaveden anladığım bu. 2 senelik 4.6m€'dan kontratımız kaldıysa, 9,2m€+70,7m€=80m€, bunun da 10m€'su peşin verilecek 70m€/9= yıllık 7,8m€.

Gayet ii bilmeyenler icin cogu klube nike sadece uretim yapior para odemiyor

La liga ekiplerinde durum boyle

Sonradan açıklamayı tekrar okudum, benim anladığım eski anlaşmanın üzerine 10m€'su peşin, 70,75m€ daha koyarak 10 seneye uzatmışız. Yani yıllık +6m€. Oradaki ilaveden anladığım bu. 2 senelik 4.6m€'dan kontratımız kaldıysa, 9,6m€+70m€=79m€, bunun da 10m€'su peşin verilecek 69m€/10= yıllık 6,9m€.

umarım ordaki ilaveden kasıt 10 milyon imza parasına ilaveten 70 milyon anlamındadır. o cümleden var olan anlaşma üzerine ilave toplam 70 milyon anlamı da çıkabilir. bence çok açıklayıcı bi metin olmamış

yönetimde bulmaca gibi açıklama yapıyor yıllık x euro aldık de bitir işi..şimdi son durum ne yıılık kazanç ne oldu ?

Top-10-kit-deals-value-to-clubs.jpg
Football-kit-brand-worth-2012.jpg

Yeni anlaşma 70.75 milyon euro bunun 10 milyonu imza sırasında ödenmiş nokta

10 milyon imza parasıyla yıllık 7,8m€ alıcaz yani kısaca :D

kaziklamisiz nayki.marka degeri gittikce dusecek bi ligde oynucaz. 5 sene sonra dibe vuracak lig, ama biz yine ayni parayi alacaz :asd:

güzel anlaşma hem bu göğüs sponsorluğu için değil arkadaşlar daha ordan gelecek para var

Nike her alanda Adidasin eline verir. Iyiki Nike'a geçis yapmisiz 2 yil önce.

Fenerin aldığı paraya her şey dahil beyler. Yani forma satışlarından ekstra geliri yok.

Biz her forma ürün satışından pay alacağız bir de.

Gayet iyi.

Yıllık 8 milyon euro iyi para bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt