- 10 Mart 2013
- 121.531
- 158.224
- 5.068
Önce kadıköyü halledelim de gerisi kolayniye kadıköy
her derbiyi yabancı yönetsin bundan sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce kadıköyü halledelim de gerisi kolayniye kadıköy
arttırıyorum her maçı yabancı yönetmeli alttaki takımların suçu neniye kadıköy
Adaleti başka türlü sağlayamazlar artık. Her takım yabancı orta hakem talep edecek. Hakkı da.arttırıyorum her maçı yabancı yönetmeli alttaki takımların suçu ne
her macı yabancı yönetirse fb küme düşerarttırıyorum her maçı yabancı yönetmeli alttaki takımların suçu ne
bizimkiler kaliteli büyük ülkeden yabancıya karşı olmadığını söylediler zaten. Suyu bulandırmaya gerek yok Halimişin özeti şu : biz yönetim ve hoca olarak yabancı hakemi istiyorduk ama taraftardan büyük tepki gelince böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldık
Şu adamı kızdırmayın!!!Saçma sapan bir açıklama olmuş. Sizin yapacağınız açıklamaya da yöneticiliğe de!!
Yabancı hakem olacaksa eğer üzerinde şaibe olmayan bir hakem olmalı diyeceksin arkadaş bu kadar basit. Sonrasında da istifa isteğini yineleyeceksin. Bu ne saçma bir açıklama böyle.
Aynı şeyi düşündüm barışın ayağını piç etmeye calısan hakemin düdügünü astıramadı daha bizimkiler maalesef kuru gürültü bu açıklamadaSon kez uyardiktan bir sonraki adim hangisi oluyor?
Seni şamarlarım.Şu adamı kızdırmayın!!!
Popüler olma sebepleri de Galatasaray lisesinde okuyanlara gıpta ile bakılıp dur bari şunların karşısında yer alalim demeleri60lı 70li yıllarda bir ara popüler olmuş, sonradan esamesi okunmayan, azalan taraftarının çoğu fosillerden oluşan, birkaç zengin çocuğunun oyuncağı olmuş bir kulübün ortalığı bu kadar karıştırmasına nasıl izin veriliyor anlaşılır gibi değil.
Bunlar yüzünden futbolun da tadı tuzu kalmadı.