Kulübümüzden Twitter Açıklaması

Yonetimin bu yonunu seviyorum. Gezi olaylarinda oldugu gibi yine sessiz kalmadilar ve taraflarini belli ettiler. Cumhuriyetin cocuklari ve bekcileriyiz biz.

Bize fransiz, kendilerine de atatürkün askerleriyiz diyenler ise, yalaka olmus geziyorlar.

Açıklama güzel ama bu açıklama ile şampiyonluk %100 gitmiştir, geçmiş olsun tekrar.

Tebrikler Ünal Aysal ve ekibi. Galatasaray'ın hangi değerlere önem verdiği ve korumaya çalıştığı çok açık ortadadır. Bu değerlere ve özgürlüklere sahip çıkmak,zulme diktaya boyun eğmemek Galatasaray'ın geleneklerinde vardır. Bu nedenle bu cesur davranışın devam etmesi , kapsamının genişlemesi ve herkese örnek olması temennisiyle sizleri tebrik ediyorum.

Ahlaksizlar gibi Ataturk'u Cumhuriyeti vatanseverligi kullanmadan omurgali durus sergeleyen . Sadece isine geldiginde degil kendi alahinde de olsa haksizliga ahlaksizliga karsi cikan Galatasaray'i yonetimini seviyorum . Iyi ki Galatasarayliyim dedirtiyorlar bir kez daha :) .

Only in Turkey

:D

[attachment=8878:BjNUrHtCAAAKDca.jpg]

Ekli dosyalar

• BjNUrHtCAAAKDca.webp
    BjNUrHtCAAAKDca.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 162
Kulübün resmi sayfasini kucultucu bir aciklama gibi geldi yani kurumsallik 2.planda kalmış

yabancı sınırı sanırım 3+0+8 olur artık :) ama çok doğru ve cesur bir açıklama olmuş bravo yönetim !!

This is Galatasaray, this is for ahlaklı, şerefliler için... Biraz Ps 4 reklam sözüne benzetiyim dedim

:gs::ka21:

Harbiden koskoca Sneijder ler Melo lar su an twitter a ulaşamiyorlar, tek suçları bu ulkede top oynamalari, adamlara da yazik.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt