Kulübümüzden 'Vergi' Açıklaması

Melih Akan

Berlin Panteri
0c9bbgshaber3_L6XOD.jpg

Galatasaray Spor Kulübü son günlerde gazetelerde yer alan vergi haberleri ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Ben bile her yazılana inanmam ama vergi borcumuzun olduğuna nasıl inandıysam artık anlamadım, baya 140 milyon TL borcumuz var zannediyordum.

Iyi rahatladik.

50 milyon aslı 70 milyon cezasıyla 120 milyon borç var diye biliyordum ben hatta kap a da açıklama yapılmıştı.

108 milyon borcumuz yok muydu yalanlandıysa güzel

Yazılı ve görsel basında Şirketimiz veya Kulübümüze ait olduğu ifade edilen 140 milyon TL vergi borcuna ilişkin haberler asılsızdır ve kasıtlı olduğu bellidir.

Şirketimizin ve Kulübümüzün, vadesi gelmiş, muaccel ve ödenmemiş herhangi bir vergi yükümlülüğü bulunmadığı gibi, içeriği ve kapsamı dahi henüz bilinmeyen bir kanun tasarısıyla Kulübümüzün ilişkilendirilmeye çalışılmasının itibarımızı zedelemeyi hedeflediği son derece aşikârdır. Kulübümüzün vergi konusundaki durumu diğer büyük kulüplerin olduğundan da farklı değildir.

Söz konusu kasıtlı ve mesnetsiz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

aslen vergi borcumuz 139m tl dir basın goy goy yapmasın.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ılk once anlasma yoluna gıdıp odeyecegımızı acıklamıstık sonradan ondan vazgecmıstık hatırlarsınız...demekki bu af ıcın vazgecmısız anlasmadan...ıyı olur 40 50m faiz sılınırse ancak asıl borcumuzu odemelıyız

Geri
Üst Alt