Kulübümüzden Vergi Tarhiyatı Açıklaması

benim anlamadigim vergi cezasi vergi'nin asil rakkamindan cok daha fazla olmasi....

Bakkalda alisverisi 20tl ye yazdirip geri gittiginde bakkal sana 30 tl fatura kesmesi gibi geliyor bana... Tükiyede vergi ve yasasi nasil oldugunu bilmedigimden bana cok ama cok tuhaf geliyor.

Vergi ziyaı cezası,kayba uğratılan verginin 1 katı olarak kesilir. Eğer bu kaçakçılık suçunu da içeriyorsa 3 kat olarak uygulanır.

Vergisi neyse cezasıyla öderiz de, bu ödediğimiz parayı Bilal'in sıfırlayabileceği garantisini verebilir mi bize büyük usta.

Bize sağlam bir fatura çıkarsa bilin ki Fener kümeye gitmiş bile.

şimdi bize büyük bir vergi cezası verecekler fb küme düşecek bjk okkalı bir eksi puan ve para cezası alacak. böylece herkes bir şekilde cezalandırılmış ve süreç kapanmış olacak. hatta bu vergi cezası nedeniyle galatasaraya UEFA dan men gelecek. fb ve bjk zaten gidemeyecek böylecede iş dengelenmiş olacak. yanlış mı anladım.

UEFA'dan men gelirse bunun tek sebebi bizim yönetimdir ama Aziz'in davası dahil şike davası demiyorum çünkü (Aziz daha önceki yıllarda olduğu gibi 2011 yılında da şike yapmış olsa bile ) bu bir şike davası değildir. Bu liseli 100 numara da, şu an yalakalık yaptığı yerleri iyi düşünsün 1,5- 2 ay sonra tekrar alıntı yaparım bu mesajı. Bu ülkeyi hala çözememek de harbi sığırlık.

UEFA'dan men gelirse bunun tek sebebi bizim yönetimdir ama Aziz'in davası dahil şike davası demiyorum çünkü (Aziz daha önceki yıllarda olduğu gibi 2011 yılında da şike yapmış olsa bile ) bu bir şike davası değildir. Bu liseli 100 numara da, şu an yalakalık yaptığı yerleri iyi düşünsün 1,5- 2 ay sonra tekrar alıntı yaparım bu mesajı. Bu ülkeyi hala çözememek de harbi sığırlık.

Bu ceza bir onceki yonetim ile alakali yanilmiyorsam.

Ben yonetimde bir suç bulmuyorum, spk olayi ve vergi cezasi tesaduf degil bunlar..

Bu ceza bir onceki yonetim ile alakali yanilmiyorsam.

Ben yonetimde bir suç bulmuyorum, spk olayi ve vergi cezasi tesaduf degil bunlar..

Yönetim dediğim bizden kaynaklı işte onu ayrı tutmak istedim.Hem zaten cezayı verecek UEFA, sen vergi ödememişsin al sana ceza demez , hesabını inceler borcun fazla olduğundan sen gelme der.Men cezası ile ilgili bunlar söylenebilir.

Hükümetin vergi cezasına gelince de elbette tesadüf değil, şahsen ben hiç şaşırmadım hatta takip edenler bilir, her konuda bağıra bağıra bunun olacağını yazdım. Zerre umursamıyorum bu millete az bile yapıyorlar.

54.340.834,41 tl nin tamamını ödeyeceğiz

69.247.963,90 tl nin üzerinden indirime gidilir. %80 desek, 13.849.592,78 de öyle girer.

toplamda ödeyeceğimiz miktar 68.190.427,19 civarlarında olur.

geçmiş olsun.

duvara toslamak üzereyiz

bunlar ne riva ne florya ne ada ne de mecidiyeköydeki arazilere izin vermez

utanmasalar kamulastirirlar yada kentsel! dönüsüm projesine ilave ederler

seref yokunu

2011'de şikecilerin aldıkları şampiyonluk primi daha fazla ama tabiki geri iade etmediler.

onu bunu bilmem arkadaslar. Burda bizim ayri bir ayibimiz var bunu inkar etmemiz zor ama bunlarin bugünlerde olmasi tessadüf olamaz.

Siyasetin eli futbolun taaaaaaaa sina kadar girmis. MAA TFF baskanligi istifasi sonrasi canli yayinda resmen itiraf etmesi "ben Fenerbahceyi düsürmemek icin elimden gelenini yaptim"

Demirörenin o koltukta oturmasi ki kendisi de bu islerin icinde oldugu ve men cezasi bekliyoruz

bu kuslarin halen daha bu ligde olmasi...

Bu olaylarin basladigi 3 Temmuzda söyledigim sózleri yine söyliyecem.. Fenerbahce birakin 2 lig düsmeyi birakin oyunculari kayip etmeyi ..borsa degeri bir inkaz ile düsmesi ile sponsorlarin cekilmesi, oyuncularin alacaklari ve kalan borclarin ortaya cikmasi ile bakiniz neler olacak. Bye Bye Birdie dedigimiz tam anlamiyla olacak bunlar iflaz etmezse acikca sasirim. para babalari anca kurtarir bunlari ve siyasetten tüm destegi olmazsa bu da belki yeterli olmiyabilir... yarin öbürgün arab/ruslar/cinlere satilma durumu da cikabilir ortaya.

O kadar cok sagdan soldan borc aldilar ki... borcu borcla kapatmak icin bunun üstüne kulüp borclarini hic bir sekilde tamamini aciklamiyan bir fenerbahce yönetimi....

Rahat olun arkadaslar.. tek sorunumuz bu sürecten sonra Siyasi zorlanmalar ve medya düsmanligi bizi ne kadar firenlemesi!

HEGEMONYAMIZ BASLASIN! :f50:

Fenerbahçe küme düşecek ya Galatasarayın Türkiye'nin yeni Bayern Münihi , Lyon'u olunmasından çekiniyorlar . Bunun için sonuna kadar yolumuza engel üstüne engel koyacaklar . Bu vergi cezası kesmeyecek onları . Ama bizim taraftar ve yönetim olarak tek yürek olmamız lazım .

Hiçbirşey olmuyacak. Siz başkana güvenin. İlk başta itiraz edip, sonra başbakanın tebrik mesajını yayınlayıp, şimdide uzlaşma bildirimini niye yayınladılar. Birazcık saksıyı çalıştırın. UEFA'danda sorun olmayacak, vergininde çoğunu ödemiyeceğiz. %96-%97 gibi bir indirim olur.5-10 milyon euroyuda 5-10 senede taksitlendirip öderiz. Fener anca halk seviyesinde bürokrasi yapar; Galatasaray ise Devlet, Krallık seviyesinde yapar. Sizin kulübünüze güvenin.

Bu şikecileri düşünsünler yeterki ben cezamizi çekmeye razıyım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vergisi neyse cezasıyla öderiz de, bu ödediğimiz parayı Bilal'in sıfırlayabileceği garantisini verebilir mi bize büyük usta.

Aziz son kozunu oynadı hocam

Galatasaray ekonomisini iyi kötü düzene soktu Ünal Aysal. Bu hoşuna gitmedi çeteci ve şikecinin (kesinleşmiş mahkeme kararı)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5YEKxKHGr9U[/media]

Devlet 2000'lerin başından bu yana Fenerbahçe'yi destekliyor; o yüzden yıllardır ilk 2'deler. Sağlanan ekonomik ve idari menfaatlerle tek takım yapılmak istendi. Diğer takımlar karakter oyunculuğuna,Fenerbahçe ise aktörlüğe evrildi.Hala fb'li taraftarların devletten şikayet etmesi aymazlığın son noktasıdır...

Geri
Üst Alt