- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neye göre, kime göre hak etmedik rts? Her mac super oynayamayiz, kötu oynasak hak etmiyormuyuz yani? Istatistiklere bakarsaksana katiliyorum zaten soyledim kirmizilar es gecildi evet faullerimiz de verilmedi .. lakin cok kotu oynadik be kardesim dunku maci hak etmedik.. hakem hatalari yanlis kararlar ayrica konusulur . ama benim seyretmek istedigim Galatasaray dunku takim degil .bunu vurgulamak istedim sadece
Bizim taraftarda şöyle bir düşünce var "Kötü oynadık kaybettik. Hakem bizi doğramakta haklı".. Şu cümlenin saçmalığına bakar mısın ? fb her maç b.k gibi oynadığı halde neden hakem doğramıyor kendilerini acaba ? Bu soruyu "SÖZDE OBJEKTİF" taraftarımıza sormak lazım! Zaten başımıza ne geliyorsa bizim bu saf taraftarımız yüzünden geliyor. Bu kadar olaylara yabancı ve kafasına vur ekmeğini al tarzında bir taraftar grubu daha yoktur dünyada..Kötü oynadık diye hakkımızın yenilmesine göz mü yumalım manyak mısınız ya bu nasıl saçma bir düşünce.
Adamlar sezonun ilk maçından beri her pozisyonda aleyhimize karar veriyorlar. Neler neler yaşadık ne çabuk unuttunuz bunu 14 maç seri yapınca işler iyi gidince.
Bu başından sonuna kadar pisliklerle dolu sezonun sonunda şampiyon olacağız evet ama bu yapılan haksızlıklar, hırsızlıklar, şerefsizlikler asla ve asla bedelsiz kalmamalı ve unutulmamalı.
Pardon yukarıda adam demişim, adam değiller.
Baksın dalgasına izleyip öyle yoru yapsaymış, sosyal medyada linç yiyince geri vites yapmak güzel.Ahmet Oğuz: "Pozisyonu izlemeden önce yaptığım yorum yanlışmış. pozisyonu izledikten sonra onlara da hak veriyorum. dubois'ten de özür diliyorum." (Beyaz Futbol)
Hadi buyur lale orta! Dünkü maçın hesabını vereceksiniz !!!