Kulübümüzden Zorunlu Açıklama!

Biz geçimimizi sağlamak için bir tane işi zor buluyoruz kadın 2 tane işte birden çalışıyor. Çalışkan kadın bravo ❗👏

Mis gibi maşallah maşallah.

7C127E54-74FF-4C12-96CE-EB84ED2B3511.jpeg

Ekli dosyalar

• E12772CA-EFAA-49B8-8F06-9EAFAC3EB60C.webp
    E12772CA-EFAA-49B8-8F06-9EAFAC3EB60C.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 60
sana katiliyorum zaten soyledim kirmizilar es gecildi evet faullerimiz de verilmedi .. lakin cok kotu oynadik be kardesim dunku maci hak etmedik.. hakem hatalari yanlis kararlar ayrica konusulur . ama benim seyretmek istedigim Galatasaray dunku takim degil .bunu vurgulamak istedim sadece
Neye göre, kime göre hak etmedik rts? Her mac super oynayamayiz, kötu oynasak hak etmiyormuyuz yani? Istatistiklere bakarsak

Toplam şutda 15-17 öndeyiz
Kaleyi bulan 3-7 öndeyiz
Cs topla bulusma 19-40 öndeyiz
Gol beklentisi 1.4-1.72 öndeyiz

Simdi nasil haketmedik bu maci??

Ahmet Oğuz: "Pozisyonu izlemeden önce yaptığım yorum yanlışmış. pozisyonu izledikten sonra onlara da hak veriyorum. dubois'ten de özür diliyorum." (Beyaz Futbol)

Hadi buyur lale orta! Dünkü maçın hesabını vereceksiniz !!!

Artık bundan sonra MHK başkan olacak kişilere Video Montaj dersi vermek lazım. Başkan olduktan sonra lazım oluyormuş.

MHK başkanları Video Montaj Uzmanı olmaları şart bence.

yönetim 3 maymunu oynayıp ısrarla daha nekadar susmaya devam edecek merak ediyorum

Kötü oynadık diye hakkımızın yenilmesine göz mü yumalım manyak mısınız ya bu nasıl saçma bir düşünce.

Adamlar sezonun ilk maçından beri her pozisyonda aleyhimize karar veriyorlar. Neler neler yaşadık ne çabuk unuttunuz bunu 14 maç seri yapınca işler iyi gidince.

Bu başından sonuna kadar pisliklerle dolu sezonun sonunda şampiyon olacağız evet ama bu yapılan haksızlıklar, hırsızlıklar, şerefsizlikler asla ve asla bedelsiz kalmamalı ve unutulmamalı.

Pardon yukarıda adam demişim, adam değiller.

Kötü oynadık diye hakkımızın yenilmesine göz mü yumalım manyak mısınız ya bu nasıl saçma bir düşünce.

Adamlar sezonun ilk maçından beri her pozisyonda aleyhimize karar veriyorlar. Neler neler yaşadık ne çabuk unuttunuz bunu 14 maç seri yapınca işler iyi gidince.

Bu başından sonuna kadar pisliklerle dolu sezonun sonunda şampiyon olacağız evet ama bu yapılan haksızlıklar, hırsızlıklar, şerefsizlikler asla ve asla bedelsiz kalmamalı ve unutulmamalı.

Pardon yukarıda adam demişim, adam değiller.
Bizim taraftarda şöyle bir düşünce var "Kötü oynadık kaybettik. Hakem bizi doğramakta haklı".. Şu cümlenin saçmalığına bakar mısın ? fb her maç b.k gibi oynadığı halde neden hakem doğramıyor kendilerini acaba ? Bu soruyu "SÖZDE OBJEKTİF" taraftarımıza sormak lazım! Zaten başımıza ne geliyorsa bizim bu saf taraftarımız yüzünden geliyor. Bu kadar olaylara yabancı ve kafasına vur ekmeğini al tarzında bir taraftar grubu daha yoktur dünyada..

Ahmet Oğuz: "Pozisyonu izlemeden önce yaptığım yorum yanlışmış. pozisyonu izledikten sonra onlara da hak veriyorum. dubois'ten de özür diliyorum." (Beyaz Futbol)

Hadi buyur lale orta! Dünkü maçın hesabını vereceksiniz !!!
Baksın dalgasına izleyip öyle yoru yapsaymış, sosyal medyada linç yiyince geri vites yapmak güzel.
Korkmuş bir gün patlarım kol gibi ceza yerim diye

1- Kotu oynadik evet
2- Bu hakkimizin gasp edilmesi ya da her kotu oynadigimiz maci hakemlerin katkisi olsun olmasin kaybedecegimiz anlamina gelmez
3- Yonetim gec kalmistir daha bu kadin goreve geldigi ilk gunden "takipcisiyiz" tadinda bir aciklama yapmaliydi
4- Istifa istenmelidir tepki yetmez
5- Tek umudu takiminin lig ve yerel kupada basarisi olan goc icin her yol mubah bu saatten sonra. Israrla diyorum, play-off dahi getirecekler kopup gidersek biz sayet (netekim engel olmaya basladilar o raddeye gelmeden)
6- Biz bunlara zaten alisigiz
7- Takimimiz kendine gelip isi cok ciddiye almali

Mehmet Büyükekşi denilen karaktersiz yalaka neden bu maçtan sonra da VAR kayıtları açıklamıyor acaba ? Lehimize 50 senede bir hata olduğunda hemen kayıt açıklıyordu , çıkarsın bakalım burada da.

Biz burda bir tarafimizida yirtsak yönetim yani dursun ozbek eskidende ayniydi bu tür konularda.Kendileri samimi olup bu işin ustune giderlerse simdilik birkac hafta dogramazlar ama salarlarsa en onemli maclarda yine dograyacaklar.Futbol=siyaset oldu.Mayistaki seçimden sonra mevcut iktidar gibi mi yapacaklar yoksa herkes icin mi adalet ilk sezonda gorecegiz zaten.

Maç günü yapılması gereken açıklama. Bu kadar geç kalınmasaydı 3 puanımız gitmemiş olurdu.

Sizin kimin köpeği olduğunuzu biliyoruz diye bir son cümle bekledim.

Geri
Üst Alt