Kulübümüze UEFA’dan Gelecek Ceza Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber güzel haber fakat burdan durumu iyi olan arkadaşlar bu sene takımımıza daha fazla destek vermemiz lazım forma ve lisanlı ürünlerle takımımızın arkasında duralım sonra Beşiktaş gibi feda meda gibi saçma sapan şeyler olmasın bizde mümkün değil olmaz mülk satarlar ama o mülkler bize atalarımızdan miras kaldı satmak yerine ellerimizi cebimize atıp her sene 1 forma alıyosak bu sene 2 forma alalım GS'li arkadaşlarımıza hediye olarak GS storelerden hediyeler formalar alalım derim 200bin € bir uyarıdır çünkü bu sene mali kriter olarak -'den başlıcağımızı hesap edersek geçen seneden daha fazla desteğe ihtiyacı olacaktır bu yükü tamamen yönetimin bulduğu sponsorlara bırakmıyalım derim ben.

Cok yanlis dusunuyorsun

Biz forma alalim sunu bunu yapalim eyvallah

ama ontiveroro gibi tuvaletci amelesine 2m euro verirsek

hajrovic gibi amother oyunculara bol para

ve takimini satan Drogba gibi adama 12m euro verirsek

ozaman forma almanin ne manasi var?

Asil sorun maaslarda, ve gereginden daha cok para odemek transferlere!

Mesala ontiveroyu 50b euroya alabilirdik, + maas olarak 100b euro ole biterebilirdik

Aydin gibi copculere yillik 1.2m euro vermezdik

Haber güzel haber fakat burdan durumu iyi olan arkadaşlar bu sene takımımıza daha fazla destek vermemiz lazım forma ve lisanlı ürünlerle takımımızın arkasında duralım sonra Beşiktaş gibi feda meda gibi saçma sapan şeyler olmasın bizde mümkün değil olmaz mülk satarlar ama o mülkler bize atalarımızdan miras kaldı satmak yerine ellerimizi cebimize atıp her sene 1 forma alıyosak bu sene 2 forma alalım GS'li arkadaşlarımıza hediye olarak GS storelerden hediyeler formalar alalım derim 200bin € bir uyarıdır çünkü bu sene mali kriter olarak -'den başlıcağımızı hesap edersek geçen seneden daha fazla desteğe ihtiyacı olacaktır bu yükü tamamen yönetimin bulduğu sponsorlara bırakmıyalım derim ben.

Denizbank'la borçların yarısını yapılandırdık zaten. Stadın ismi ve forma reklamı yüksek anlaşılır vs. illa ki çıkılır o durumdan ama dediğin gibi bu sene Store'lara yüklenmemiz lazım!

Cok yanlis dusunuyorsun

Mesala ontiveroyu 50b euroya alabilirdik, + maas olarak 100b euro ole biterebilirdik

:sleeping:

[attachment=9892:Bm86k9MIcAEDFyt.jpg]

Her şey bitti mi :sad007:

Ekli dosyalar

• Bm86k9MIcAEDFyt.webp
    Bm86k9MIcAEDFyt.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 202
Ulan mal fbliler ne sanıyodunuz?Bizim lobimiz kimde var avrupada?Yine gidicez yine çıkıcaz gruptan biz ne dersek o olur avrupada anlayın artık.

Ulan mal fbliler ne sanıyodunuz?Bizim lobimiz kimde var avrupada?Yine gidicez yine çıkıcaz gruptan biz ne dersek o olur avrupada anlayın artık.

katılıyorum.gs erkek voleybol takımı geçen sene CL alındığında bir fbli sosyal medyada tam hatılamıyorum ama şunu demişti ''gs nin lobisi israilden sonra dünyadaki en güçlü lobi'' gibi birşey demişti.

Cok yanlis dusunuyorsun

Hulusi ben yapılıcak transferler konusunda kadro yaparken Muslera Eboue Drogba Sneijder Melo Hamit gibi oyuncuları yollayıp genç ve uzun yıllar oyuncuları koyup maaş bütçesinide çok büyük derece düşürürken herkes isyan ediyor. Evet yanlış transfer politikaları için yapıcak birşey yok ama ya tutarsa onuda düşünmek lazım şimdi 1m € gibi bir ücrete aldıpta tutması halinde 10 katını kazandırır şunuda unutmamak gerekir. Ünal Aysal geldiğinden beri alt yapıya çok önem veriyor Almanya ve diğer ülkelerdede yatırım yapıyor 3-5 seneye kadar bu alt yapı mevyelerini toplamaya başlarız diyorum geleceğe umutla bakıyorum biraz.

Hulusi ben yapılıcak transferler konusunda kadro yaparken Muslera Eboue Drogba Sneijder Melo Hamit gibi oyuncuları yollayıp genç ve uzun yıllar oyuncuları koyup maaş bütçesinide çok büyük derece düşürürken herkes isyan ediyor. Evet yanlış transfer politikaları için yapıcak birşey yok ama ya tutarsa onuda düşünmek lazım şimdi 1m € gibi bir ücrete aldıpta tutması halinde 10 katını kazandırır şunuda unutmamak gerekir. Ünal Aysal geldiğinden beri alt yapıya çok önem veriyor Almanya ve diğer ülkelerdede yatırım yapıyor 3-5 seneye kadar bu alt yapı mevyelerini toplamaya başlarız diyorum geleceğe umutla bakıyorum biraz.

Alt yapiya verilen onemler ve dis ulkelerdeki yapilmalar gayet iyi

Ama sorun bence maaslarda, cok para oduyoruz ve yonetim buna bir care bulmali

sabri, aydin, hakan balta, ontivero ve bir suru oyuncu almasi gereken maas maksimum 300bin euro olmali, diyelim turkiye sartlari olsun 500bin euro ama tabloya bakarsak oyle degil

Kac aydir takim rezil futbol oynuyor, ve daha yeni yatirim yapildi bir suru transferler yapildi ama meyvesini alamadik

yani sunu demek istiyorum, yonetimin harcamalarda daha titiz ve dogru isler yapmasi lazim

2 yildir en cok forma alan, en cok kombine alan taraftarda bizim taraftar

Gelirler bence gayet iyi turkiye sartlarinda, sampiyonlar ligi + lig+ kupa + forma + sponsorlar + diger gelirlere bakarsak tarihimizin en buyuk gelirine sahibiz

Adami delirten seyde okadar gelirin oldugu yerde nasil ekonomik olarak eksiye gidiyoruz..

Antu.com Cep Forumları

asdghgkjlla skdkalndjakds :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

ok.gif
lem0naide - 06.05.2014 01:23

bos.gif

Hakan Hanoglunun anlatımına göre mecburiyetten birçok yıldızı satacagi söyleniyor. UEFA ya borcunu kapatmak için futbolcuları satacagini söylemiş igs.

UEFA ile anlaşma yapmış buyuk olasılıkla igs. Bu da bir nevi FEDA.

ok.gif
CAPTAN - 06.05.2014 10:11

bos.gif

bunların arkasında bu devlet varken hiçbir şey olmaz.

Helal olsun,Uefa sonunda bir sey yapti.

Bu Financial Fair Play gercekten cok güzel bir sey,böylece artik Paris,Man City gibi takimlar kolay kolay 12980283 Trilyon euroya Transfer yapmaz

Boyle para cezasi verdikleri zaman aynen oyle olur, ama tabiki Arablardan belli olmaz, adam belki 60 milyon euro yu kendi cebinden verirse..

Bizde oyle bi lobi varki juveyi yenebilmek icin kar bile yagdirabiliyoruz lan :@ ne cezasi bekliyordunuz ki bilakis dunku Aysal Platini tarikat gorusmesinde CL yari finali ayarlandi.

Alt yapiya verilen onemler ve dis ulkelerdeki yapilmalar gayet iyi

Ama sorun bence maaslarda, cok para oduyoruz ve yonetim buna bir care bulmali

sabri, aydin, hakan balta, ontivero ve bir suru oyuncu almasi gereken maas maksimum 300bin euro olmali, diyelim turkiye sartlari olsun 500bin euro ama tabloya bakarsak oyle degil

Kac aydir takim rezil futbol oynuyor, ve daha yeni yatirim yapildi bir suru transferler yapildi ama meyvesini alamadik

yani sunu demek istiyorum, yonetimin harcamalarda daha titiz ve dogru isler yapmasi lazim

2 yildir en cok forma alan, en cok kombine alan taraftarda bizim taraftar

Gelirler bence gayet iyi turkiye sartlarinda, sampiyonlar ligi + lig+ kupa + forma + sponsorlar + diger gelirlere bakarsak tarihimizin en buyuk gelirine sahibiz

Adami delirten seyde okadar gelirin oldugu yerde nasil ekonomik olarak eksiye gidiyoruz..

Maaşları Türk Lirası bazında yaparak bu sorunu ortadan kaldırılır diyorum en son bir kaç transferde TL. değerinden maaş verildi kur farkıda çok fazla zarar ettiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt