Kulübümüzü Resmi Spor Müsabakalarindan Cekmenin Zamani Gelmistir!

Süleyman Yıldız

Ulubatlı Souness
Sevgili renktaslarim,

hukugun, spor ahlakinin ve adaletin olmadigi bir spor ortaminda ve ülkede artik yarismanin bir anlami kalmamistir.

Saygilar

BNdR32iCMAAUsqQ.jpg:large

gökay senin kalbini kırarım.mahkeme şike var diyo. bize ne azizin hapse girip girmeyeceğinden..

Yapılması gereken, hukuk çerçevesinde; FIFA/UEFA'ya başvurup şikeden hüküm giyen takımların, siyasi nedenlerden dolayı yeniden yargılanacığı bildirip, bu takımlara tedbir uygulanmasını istemektir.

Böylelikle şike suçunu işlemiş takımlar mahkeme sonuçlanana kadar Avrupa kupalarına katılamayacakları gibi, Süper Lig'de de mücadele edemeyeceklerdir.

Kulüp çekilir mi bilmem ama ben futboldan soğudum

şanssızlığımız türkiyede doğmamız ülkede herşey üçkağıt herşey yalan üzerinden yürüyor

kulüp tüm takımlarını liglerden çekmeli almanyada inanılmaz bir taraftar potansiyelimiz var bütün takımları almanyaya taşıyalım yıllık gelirlerimiz çok artar avrupanın en zengin kulübü oluruz her yıl 100 bin kombine satarız adım kadar eminim sponsor gelirlermiz uçar aptal yabancı sınırlamaları şike çetesi uzantısı federasyonlarla uğraşmak zorunda kalmayız ben destekliyorum galatasaray çağ atlar

Geri
Üst Alt