Kulüp Doktorumuz Yener İnce'den Açıklamalar!

Detayını hatırlayamadım, baş parmak olmayabilir. Ama ikisi de tarak kemiği kırığıydı diye hatırlıyorum. Birini Emre B. diğerini Bekir iti sakatladı Kadıköy'de. Emre kendi kendini sakatladı. :red:
Işte o yüzden yazdım. Onlarınki sanırım bilek taraflarında yani onlarınki kadar ciddi değildir . Bu bas parmağını koruyan ayakkabıyla çıkıp koruyabilir sanırım. Baros dediğin adamı biçti emre , 30 değil 20 yaşındaki adam da çöp olurdu baros gibi

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Işte o yüzden yazdım. Onlarınki sanırım bilek taraflarında yani onlarınki kadar ciddi değildir . Bu bas parmağını koruyan ayakkabıyla çıkıp koruyabilir sanırım. Baros dediğin adamı biçti emre , 30 değil 20 yaşındaki adam da çöp olurdu baros gibi

Sakatlık ve rehabilitasyon süresinin 3-4 ay olması biraz şüphelendirdi. Ama hiç risk almamak adına böyle bir planlama yapılmış da olabilir. Mevcut şartlarda önemli bir yatırım Emre.

Sakatlık ve rehabilitasyon süresinin 3-4 ay olması biraz şüphelendirdi. Ama hiç risk almamak adına böyle bir planlama yapılmış da olabilir. Mevcut şartlarda önemli bir yatırım Emre.
Yener Ince iyi br doktor bence . Dikkat ediyorum süreyi hep en fazlada tutup oyuncuyu tam sağlıklı edip bırakıyor ki doğrusu da bu . Bir aralar bundan önceki doktorda adam iyilesiyordu sonra hop 3 hafta sonra tekrar

yener abi iyidir , risk alınacak bir olgu değil oyuncu daha genç ve potansiyeli yüksek.
Istese rehabilitasyon süresini kısıp tamam iyileşti diyebilir ama adam isini yapıyor ve risk kalmadan sahaya sürüyor. Eğer bildiğim kadarıyla iyi bir rehabilitasyon olmazsa zaten kemik esnek kaldığı için kronik hale bürünüyor . Tabii sen daha iyi bilirsin ama benim bildiğim bu . 2. Yarı form tutana kadar zaten 22. Maçlar oynanır , kim ölü kim sağ. Bari seneye adam gibi hazirlanir

Istese rehabilitasyon süresini kısıp tamam iyileşti diyebilir ama adam isini yapıyor ve risk kalmadan sahaya sürüyor. Eğer bildiğim kadarıyla iyi bir rehabilitasyon olmazsa zaten kemik esnek kaldığı için kronik hale bürünüyor . Tabii sen daha iyi bilirsin ama benim bildiğim bu . 2. Yarı form tutana kadar zaten 22. Maçlar oynanır , kim ölü kim sağ. Bari seneye adam gibi hazirlanir

Elmanderi de barosu da bu sakatlıktan kaybettik temkinli davranmaları normal

Bir de fernando konusunda bir sıkıntı oldu geçen sene 2. Derece mi 3.derece mi yırtık konusunda ilk tespitler iyimser ama tablo kötü çıkınca adam arada kaldı resmen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Talisca lavuğunun da tarak kemiği kırılmamış mıydı? 1 2 ayda maça çıkmıştı tekrar.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S8 ne ara sakatlandı la

Samsung reis sakatlanmış.

Geri
Üst Alt