Kulüp İçinden Öğrendiklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkez bir @fuatavni modu olmus bu ulkede...Hayirlisi olsun

benimde bildiğim şu ali dürüst yönetime geri dönerse albayrakta döner ozamanda yeni patron lucescu olur

bu arada melo'nun sözlesmesi de fesh edilecekmis, yerine batalla düsünülüyormus. sneijder de kesin olarak manu'da. kesin bilgi bunlar yayalim.

:2aloh1: (yalan haberden keyif alalim diyeni gordum)

Adam yazmış cumartesi gününden sonra söylediklerim çıkmaya başlar diye. Sabredin o güne kadar. :)

Hahaha daha yalan diyenler var bir dedigim cikmis bile ali durustle albayragin geri donebilecegini baskan bugun aciklamis hurriyetteki roportajinda iyi okuyun.

Hayır öyle bir şey demedi çalışmak istermisinize evet bile demedi. Yaz başında olan gelişmeleri söyledi sadece.

Hahaha daha yalan diyenler var bir dedigim cikmis bile ali durustle albayragin geri donebilecegini baskan bugun aciklamis hurriyetteki roportajinda iyi okuyun.

adam yalan diyenlere kapaklari takmis respect.

hadi gidin baska konulari sabote edin.

Transferleri yönetim yapıyor herhalde.Mancini gidecek diyorsun çünkü.

Tapatalk

Teknik direktör değişecek diyor bir yandanda nereye yabancı alacağımız falan belli olmuş Ontiveronun gideceği yer bile belli. Saçmalığa gel :D

Söylediklerinin doğru olmasını umuyorum. Gerçekten gelecek sene için çok önemli hamleler olur. Lucescu, Abdürrahim Albayrak , Ali Dürüst ve Haldun Üstünel isimleri gerçekten gelecek adına çok iyi isimler. Umarım hepsi aynı çatı altında buluşabilir.

bilemedim ki doğrumu değil mi herkes bişey söylüyo

Suada'da yemek olayı yalan bence. Luce ile görüşse Aysal, hele ki Suada'da mutlaka en azından twitterda falan yazılırdı

Herkesin elinde foto makinesi varken mutlaka görüntü alınırdı

Ayrıca Aysal görüşmüşse bile bunu Suada gibi GS lilerin bol olduğu bir yerde yapmaz

şimdiiiiiii....

kulübün içinden bir abimizle geçenlerde ocakbaşındaydık... nooolcek bu klübün hali diye dertleşiyorduk... bana söylediklerini aktarıyorum (kaynak sağlam gerçi az buçuk kafa kıyaktı ama olsun)...

ünal aysal gitmiyor... zaten mancini de gitmiyor... ama takımdan en az 3 yabancı gidiyor... bunlardan biri drogba kesin... diğer seçenekler eboue, chedjou, burdisso, sneijder, muslera, melo, hajroviç, ontivero, bruma... doğru çıkmazsa gelin suratıma tükürün...

Yazın bu başlığı bulurum.

Alakasız bir süreç olacak çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt