Kulüp Parasız Kaldı!

Emre Arslan

Cezalı
dursun_4.jpg

Riva ve Florya projelerinde resmi imzalar atılamadı, kulüp parasız kaldı. Başkan Dursun Özbek, bu akşam takıma yemek verecek ve durum toplantısı yapacak.

Galatasaray'daki finansal problemler çözülemedi.

Başkan Dursun Özbek, 22 Ekim'de Olağanüstü Genel Kurul'da Riva ve Florya projeleri için kulüp üyelerinden onay alsa da, resmi imzalar henüz atılamadı.

Resmi imzaların atılamamış olması, bankalardan gelecek paraların önünü kesiyor. Sarı-kırmızılıların şu an kasasında parası bulunmuyor. Öyle ki, geçtiğimiz hafta kulübün vergi ödemelerinin taksidini Başkan Dursun Özbek cebinden verdi.

Futbolcuların ödemeleri de yapılamıyor. Dursun Özbek bu akşam yapılacak antrenmandan sonra takıma Florya'da bir yemek düzenleyecek ve bu konu da masaya yatırılacak.

AMK Spor

Hemen secim karari alinsin bence. Dursun bu isi beceremeyecek zaten.

Ulan aylar önce aksiyon plani dedin durdun yalanci herif

Aksiyon planin bilezik satmak miydi

Bu haberi yarin cikar yalanlar geri koltugunda oturmaya devam eder.

Bıktım yahu yıllardır para yok anasını satıyım..
Yönetemiyorsanız para kaynağı yaratamıyorsanız gidin 25 milyonluk camia parasız mı kalır..
Açın üyeliği aylık 10 tl verelim en az 10 milyon kişi verir ayda 100 milyon para yapar defolun gidin ya..
Hep fakir edebiyatı ama üyeliğe gelince aman haa liseli dinazorlar hiç bitmesin!
Kulüp sizin mi bizim mi lan..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bıktım yahu yıllardır para yok anasını satıyım..Yönetemiyorsanız para kaynağı yaratamıyorsanız gidin 25 milyonluk camia parasız mı kalır..
Açın üyeliği aylık 10 tl verelim en az 10 milyon kişi verir ayda 100 milyon para yapar defolun gidin ya..
Hep fakir edebiyatı ama üyeliğe gelince aman haa liseli dinazorlar hiç bitmesin!
Kulüp sizin mi bizim mi lan...

Sinan Arslan degil Aslan !!!

Aklım almıyor ya Galatasaray gibi bir kulübün parasız kalması için aptalca yönetilmesi gerek..
Her yıl 20-30 milyon € arası 1 futbolcuya bile para verecek gücü olması işten bile değil bu kulübün,biraz halka inin artık tabana inin..
Bayern Munih'in 5 milyon üyesi var ya salak mı bu adamlar..
Sizin kadar anlamıyorlar mı bu işten?
İstemiyoruz ya oy kullanma hakkı felan verin bir taraftar üyelik kartı senede 1 gün olsun Aslan Adasına gideyim,ne bileyim çekiliş yapın topçularla fotoğraf çektirelim..
Florya'yı soluyalım davet edin şanslı taraftarları biraz insanlarla iç içe olun artık..

Koskoca Arsenal kulübünün bu yıl formalarını şanslı 3 adet taraftar tanıttı arkadaşlar adamlarda ki pazarlama tekniğini görüyor musunuz?
Adamlar çağ atlamış insanlar kulübüne bağlı çünkü aidiyet duygusu var..
Ben bilet alıyorum maça gidiyorum ben müşteriyim anasını satıyım..
Daha stadın otoparkına arabamı sokamıyorum neymiş yıllık kart alacak mışım ulan gidiyorum Belediye parkına 10 tl para veriyorum niye ben tek kullanımlık 10 tlyi kulübüme vermiyorum niye otoparktan ekstra kar elde edilmiyor hiçbir spor yazarı yazmıyor bunları..
Rezalet halde yönetiliyor Galatasaray..

Ulan kendimi bildim bileli parasiziz yeter

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bıktım yahu yıllardır para yok anasını satıyım..
Yönetemiyorsanız para kaynağı yaratamıyorsanız gidin 25 milyonluk camia parasız mı kalır..
Kulüp sizin mi bizim mi lan..

nasıl editledın murhan 's****' kısmını unutmuşsun @Murat Urhan

Bu dursunun geldiginden beri akli basinda para kazandiracak bir proje üretilmedi, ancak bazi futbolcularin sözlesmesi bitmesinden dolayi biraz olsun burdan tasaruf edildi, tuaf tuaf sponsorlara girdi, otel dedi hala kaba insaat olarak duruyor. insan bukadar mi capsiz becereksiz ama ayni anda bukadar büyük bir hirsiz olur?

kasada bir kurus para yoksa adama demezler mi, sen oraya bostan direki olarak mi geldin suc sende diye? sokaktaki adam da ancak böyle yönetir bir külübü. sen sirf florya ve rivaya güvenirsen böyle acikta kalirsin. defol git artik lanet olsasi herif

Geri
Üst Alt