Kulüpler Birliği Başkanı Seçildi

Herkes Tayyipçi..Şikeci adamın ne işi olur böyle bir görevde,akıl alır şey değil..Bitmiş bu ülke arkadaşlar gerçekten.

göksel gümüşdağ mı pess ya bu kadar gözümüze soka soka şikecileri kral ilan ediyorlar

Sen mi seviye hakkında konuşuyorsun? Hahahahaha.

Komplo teorilere inanmaya devam et renktaş, ezbere lafı kullanıp sonra eğitim şart ve diğer saçma yorumlarıyla kendini birsey zanneden birisiyle tartışmayi tercih etmem, asıl seviyeyi düşüren gurbetçi sensin.

Önce insanlarin farklı politik görüşlerine saygı göster, sonra de ne diyeceksen. Köyün ekmekcisi bile senden daha olumlu şeyler söyler.

Bozuk plak gibi ayni seyleri sürekli tekrarlayip durma. Renktas mi? Ben Galatasarayliyim seni bilmem ama öyle Galatasaray'a türlü tezgahlar kuranlari körü körüne savunmam. Senin ne oldugunu forum bildigi icin sözlerini kendine sakla. Benim dediklerimi anlayacak olgunluga kavusmamissin. Komplo teorilerine inan sen ve senin gibi akpliler. Yoksa paralel palavrasini ortaya cikaran babam degil. Bir daha beni filan alintilama önce adam olmayi ögren. Coluk cocuk gibi yorum yapiyorsun ergenlik cagini yeni atlatti galiba. Git ABD devlet baskanligi secimlerini filan takip et. Siyasi görüsün olsa saygi duyarimda daha senin politakanin p sinden anlamadigin icin ve olsa bile saygi duyulacak bir siyasi görüsün olamayacagi icin zor.

Gece gece siyasete girmek istemedim , Her ne kadar dibine kadar siyasete ve pisliğe bulaşmış bir lülke sporumuz olsa da ;)

Yok ya, türkiye'de ne şike var, ne ırkçılık, ne spor'a karışan siyasetçiler ne de yolsuzluk ve rüşvet var. ;)

Herşey paralel yapının uydurması :D

Adımızı kullanıyorlar adımızı

Aziz Yıldırım'ın yukarısındaki ismi unutmuşsun.

BubRw-eIIAAxzkT.jpg

Olaya siyasi bakmayalım. Olayı siyasete de çekmeyelim. Eyvallah.

Ama sporun içine siyaseti sokan sokacağı kadar sokmuş, sporu siyasete çekeceği kadar çekmiş.

İstediği kadar açık konuşmak gerekirse sahip olmuş spora.

Beyler ... Beni bilen bilir, tanıyan tanır. Mümkün olduğunca siyasi yorum yapmıyorum. Siyaseti sevmiyorum.

Ama bir siyasi görüşe meyilli diye bir insanın o siyasi gücün her yaptığına "doğrudur, biat ederim" mantığı doğrumudur.

Ben ki gün gelince kendi çocuğuma karşı başkasının çocuğunu savunabilen bir karaktere sahibim.Kendi çocuğumu bile eleştiririm. Kızarım.

Burada bildiğin her alanda istediği gibi at oynatma ortamı oluşturma çalışmaları varken "Yok canım yok birşey" moduna girmek sizce ne kadar doğru...

Ha burada sadece kastettiğim iktidar değil, muhalefetin de en az onun kadar kabahati yok mu...

Ben bir Galatasaraylıyım. Eğer Galatasaray üzerine oyun oynanıyorsa, buna da iktidarı, muhalefeti çanak tutuyorsa ben orada Galatasaray'ı tutarım arkadaş.

Tıpkı çocukluğumdan beri olduğu gibi..

Hakikaten şaşırmıyorum artık.

Ancak bu ülke futbolundaki rezilliğin, ahlaksızlığın, kepazeliğin, pisliğin dibi neresidir, nerede bitecektir merak etmiyor da değilim.

Önceden sonucu belirlenmiş bir lig için 5 kuruş vermeyeceğim artık.

Düştüğün pisliğin içinde, batırdığınız Türk futbolu gibi siz de debelene debelene batarsınız inşallah !!

Geri
Üst Alt